Okean Elzy "Julieta (Джульєта)" letra

Traducción al:beenfrrusksrtr

Julieta (Джульєта)

Джульєтта, якби ти тільки знала,Як невимовно мало залишилось у насПоетів, ти б, мабуть, не мовчала,Якби ти тільки знала, який навколо час.

Я знаю б ти могла...Змінити нас могла.

Приспів:Моя Джульєтта, он би ти побачила сама,Яка на твоєму балконі настала зима.Моя Джульєтта, кажуть, що любов уже не та,Хіба б ти сьогодні мовчала, Джульєтта.

Побути я мріяв би коло тебе,Побути і відчути, як рятувала ти.Ромео, від цілої планети,А часом і від себе, так хочеться втекти.

Я знаю б ти могла... Змінити нас могла.

Приспів:Моя Джульєтта, якби ти побачила сама,Яка на твоєму балконі настала зима.Моя Джульєтта, кажуть, що любов уже не та,Хіба б ти мовчала, Джульєтта... Джульєтта.

Сьогодні усе не так, Джульєтта,Монтеккі й Капулетті давно уже сім’я.Я знаю і так любов буває,Але вона минає, бо вічна лиш твоя.

Напевно б ти могла...Змінити нас могла.

Приспів:Моя Джульєтта, он би ти побачила сама,Яка на твоєму балконі настала зима.Моя Джульєтта, кажуть, що любов уже не та,Хіба б ти мовчала, Джульєтта.

Джульєтта!Ага, ага, Джульєтта! (5)

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Julieta (Джульєта) de Okean Elzy. O la letra del poema Julieta (Джульєта). Okean Elzy Julieta (Джульєта) texto. También se puede conocer por título Julieta Dzhulehta (Okean Elzy) texto.