Büyük Ev Ablukada "En Güzel Yerinde Evin" lyrics

Translation to:en

En Güzel Yerinde Evin

Üzgünüm eskisi gibi değil lunapark .Bi yanıp bi sönerkenhiç gitmemiş gibi ışıklar amabaksana bana gölgeme döndüm, halimperişan, bi yanıp bi söner, bi yanıp bi söner, bi yanıp bi sönerhiç gitmemiş gibi ışıklar ama...

Sen nehirleri yataklarında ayırırdın da örterdin üstümü,hani yuvarlanıverirdi taşlar, hani canları isterse.En güzel günleriydi onlar ama geri geliceklermiş gibi değil.Bu sefermutsuzum ama keyfim yerinde.Gel beraber diye değil.Karanlık artık hurda bir eşyadır veen güzel yerinde durur evin.

Sen nehirleri yataklarında ayırırdın da örterdin üstümü,hani yuvarlanıverirdi taşlar, hani canları isterse.Lunapark, üzgünüm diye değil...Bu sefermutsuzum ama keyfim yerinde.Gel beraber diye değil... Karanlık artıkhurda bir eşyadırve en güzel yerinde durur evin.

On The Best Spot Of The House

I'm sorry, funfair is not how it was used to be.As its lights keep blinking,seems like they've never been cut off buttake a look at me I turned into my shadow, I'mwretched, keep blinking, keep blinking, keep blinkingas if the lights have never cut off but...

You would sever the rivers from their beds and tuck me in (with them),you know, rocks would roll, you know, as they like.They were the best days but not like they'll come back.This timeI'm unhappy but I'm in a good mood.Not for "come together"...Darkness is a junk now andstands on the best spot of the house.

You would sever the rivers from their beds and tuck me in,you know, rocks would roll, you know, as they like.Funfair, not for I'm sorry...This timeI'm unhappy but I'm in a good mood.Not for "come together"... Darkness, now,is a junkand stands on the best spot of the house.

Here one can find the English lyrics of the song En Güzel Yerinde Evin by Büyük Ev Ablukada. Or En Güzel Yerinde Evin poem lyrics. Büyük Ev Ablukada En Güzel Yerinde Evin text in English. Also can be known by title En Guzel Yerinde Evin (Buyuk Ev Ablukada) text. This page also contains a translation, and En Guzel Yerinde Evin meaning.