Büyük Ev Ablukada "En Güzel Yerinde Evin" Songtext

Übersetzung nach:en

En Güzel Yerinde Evin

Üzgünüm eskisi gibi değil lunapark .Bi yanıp bi sönerkenhiç gitmemiş gibi ışıklar amabaksana bana gölgeme döndüm, halimperişan, bi yanıp bi söner, bi yanıp bi söner, bi yanıp bi sönerhiç gitmemiş gibi ışıklar ama...

Sen nehirleri yataklarında ayırırdın da örterdin üstümü,hani yuvarlanıverirdi taşlar, hani canları isterse.En güzel günleriydi onlar ama geri geliceklermiş gibi değil.Bu sefermutsuzum ama keyfim yerinde.Gel beraber diye değil.Karanlık artık hurda bir eşyadır veen güzel yerinde durur evin.

Sen nehirleri yataklarında ayırırdın da örterdin üstümü,hani yuvarlanıverirdi taşlar, hani canları isterse.Lunapark, üzgünüm diye değil...Bu sefermutsuzum ama keyfim yerinde.Gel beraber diye değil... Karanlık artıkhurda bir eşyadırve en güzel yerinde durur evin.

Hier finden Sie den Text des Liedes En Güzel Yerinde Evin Song von Büyük Ev Ablukada. Oder der Gedichttext En Güzel Yerinde Evin. Büyük Ev Ablukada En Güzel Yerinde Evin Text. Kann auch unter dem Titel En Guzel Yerinde Evin bekannt sein (Buyuk Ev Ablukada) Text.