Blaumut "Sud-conscient" lyrics

Sud-conscient

La mà que gira el plat, i passa el decorat.El moviment camina i el cap recorda.I roda sobre un llit la son que no hem dormit,com suren les particules de pols que no ha existit.

La mà que escriu el traç com pluja des del braçQuan no tinc més paraules, ni res a dir-te.I plouen lentament les passes que no sentsA llocs passats, futurs, presents.

I és que fa un moment,em deies que les passes se les emporta el vent.Que en un minut aquí potser no hi queda res,I pensarem, de fet, en altres coses…Però és que encara no sé on vaig,No sé si cal que em quedi o que passi de llarg,Que l’infinit s’escriu amb tinta permanentQue mai s’esborra i queda eternament, allà,Perdut en un país del sud-conscient.

La mà que mou el blat d’un camp que no hem segat.El moviment m’atura i el cap m’espera.I giro sobre l’eix d’un cos que no existeixI el sol encara abriga més…

I és que fa un moment,em deies que les passes se les emporta el vent.Que en un minut aquí potser no hi queda res,I pensarem, de fet, en altres coses…Però és que encara no sé on vaig,No sé si cal que em quedi o que passi de llarg,Que l’infinit s’escriu amb tinta permanent,Que mai s’esborra i queda eternament, allà,Perdut en un país del sud-conscient.

Miro, miro cap enrere,i ja no veig el terra darrere dels meus peus.Plouen, plouen mil cireresPlouen com goteres del sostre que no veus.

Here one can find the lyrics of the song Sud-conscient by Blaumut. Or Sud-conscient poem lyrics. Blaumut Sud-conscient text.