Andrey Makarevich "Флаг над замком" lyrics

Translation to:el

Флаг над замком

Как легко решить, что ты слаб,Чтобы мир изменить.Опустить над крепостью флагИ ворота открыть.

Пусть толпа войдет в город твой,Пусть цветы оборвет,И тебя в суматохе людскойТам никто не найдет.

Как лeгко знать, что ты в стороне,Что решаешь не ты.Пусть другие побеждают в войнеИ сжигают мосты.

Полпути позади и немного осталось,И себя oбмануть будет легче всего.От ненужных побед остается усталость,Если завтрашний день не сулит ничего.

И как трудно стерпеть и сберечь все цветы,И, сквозь холод и мрак,Поднимать на мачте мечтыСвой единственный флаг.

Σημαία στο κάστρο

Πόσο εύκολο είναι να αποφασίσεις, ότι είσαι αδύναμος,Για να αλλάξεις τον κόσμο.Να κατεβάσεις από το φρούριο τη σημαίαΚαι να ανοίξεις διάπλατα τις πύλες.

Ας μπει το πλήθος στη δική σου πόλη,Ας κόψει όλα τα άνθη,Κι εσένα ανάμεσα στην αναταραχή της λαοθάλασσαςΕκεί δεν θα (σε) βρει κανείς.

Πόσο εύκολο είναι να ξέρεις, ότι είσαι σε μια γωνιά,Ότι δεν αποφασίζεις εσύ.Ας νικούν άλλοι στον πόλεμοΚαι καίνε τις γέφυρες.

Έμεινε πίσω η μισή διαδρομή και έμεινε λίγο ακόμα,Και θα είναι το ευκολότερο πράγμα να εξαπατήσεις τον εαυτό σου.Μένει η κόπωση από τις άχρηστες νίκες,Αν η αυριανή μέρα δεν υπόσχεται τίποτα.

Και πόσο δύσκολο είναι να ανεχτείς και να διαφυλάξεις όλα τα χρώματα,Και ανάμεσα στην παγωνιά και τον ζόφο,Να ανυψώνεις τα όνειρα σε κατάρτιΤην μοναδική σου σημαία.

Here one can find the lyrics of the song Флаг над замком by Andrey Makarevich. Or Флаг над замком poem lyrics. Andrey Makarevich Флаг над замком text. Also can be known by title Flag nad zamkom (Andrey Makarevich) text.