Arta Bajrami "Asnje milimeter" lyrics

Ulu, ulu afër meje shpejt, për nje qast e harrojme krejt, mos prit te tjert me vrejt.

Gutu sa jam ketu ngat teje, rrugen me te shkurt gjeje, mos pyet asgjë bejbee, yeaah

Ndjekum, Ndjekum më pas hapi shkurt, te ndjekum deri ne fund, merrum ty dikund, e vetem mos me le ti askund.

ref 1 : Eja shkrije akullin ne mesme, asnje milimeter mos e lend me, sjepi shije, epshe ti ne mengjës, se palidhje mos me le ne stress.

oooo, oooo, baby, ooo, ooooo, babyy, ooo, ooo, babyy, ooo, oo o babyy yeeaahhh

Ulu, ulu ketu pran meje shpirt, nje qast i harrojme singjirt, mos u bëhit pa shpirt.

Gutu sa jam ketu ngat teje, e sa me shkurt bre jem, mos pyet asgje bejbee.

Ndjekum, Ndjekum më pas hapi shkurt, te ndjekum deri ne fund, merrum ty dikund, e vetem mos me le ti askund.

(ref 1)

ne kete jet për qdo sen ka kuptim, yeah
metu plak, ne zemer ngat, kjo gjat bjebi, ska qe um ra, shpesh kujtuj zemer te njej, po vuj për ty, tash po vrej, nje shikim, nje kujtim, kjo vlen për mu plot përbim, hap pas hapi sa ma shkurt, pa gabim po me duhet sigurt.
Vet e vrej nje kenge shume njajt, shpin i tij, se shpezte e mjera, une e di as deri canceri jam shume loco po pa gabim.
Rrina bashk, ne ketë natë, rruga shkurt, jeta gjat, jeta keshtu na bashkum, arta dhe loco shume tenzion.

(ref x2)

ooooo, baby, oo, oo, baby, ooo, ooo bajbee, oo, oo bajbee, yeeaahhh,

Puthjen time tii, yeaaahhhh
Puthjen time tii, yeaaahhhh
Puthjen time ndjeejyeaaahhhh
Puthjen time ndjeejyeaaahhhh

Artist: Arta Bajrami
Album:
Language: Albanian
Other Lyrics Arta Bajrami

Te kam per vete 2010
E pa fat
Kno Me Mu
S'dua Tjeter
Me fal oj nane
Nuk Prish PunëOther Lyrics

v Io sì, tu no
v Ça paska
v Napule è
v Hafen der Stille
v Allah Ya Allah (الله يا الله)
v The Twilight Is My Robe
v Soubrette werd ich nie
v Sarı Çizmeli Mehmet Ağa
v Blood Brother
v Because
v Jeden Samstag
v It Was a Pleasure Then
v 'Til Tomorrow
v Forever
v Phase