Arta Bajrami "Te kam per vete 2010" lyrics

Translation to: EN

Je i keq kjo eshte e verteta ma ndalon cdo gje qe ka jeta nuk me len me pa drite me sy e perseri po shkrihem per ty
Sa here dalim bashke s'guxoj askujt t'i flas xheloz
mendjemadhe e lire as fryme s'mund te marre
Por une te dua e s'tla me fore s'ka dashuri qe eshte ideale por une te dua dhe t'kam per vete s'ka dashuri qe eshte perfekte
Je i keq por vet 5 minuta per kete shkak me t'lan kurre su nguta te pranoj me tmira e me tkqija vec keshtu behet dashuria
Sa here dalim bashke s'guxoj askujt t'i flas xheloz
mendjemadhe e lire as fryme s'mund te marre
Por une te dua e s'tla me fore s'ka dashuri qe eshte ideale
por une te dua dhe t'kam per vete s'ka dashuri qe eshte perfekte...

the truth is that u r bad ,you stop me at living my life,u dont let me se the lite with my eyes and i still would die for you
every time we go out cant talk to no one ''geleous"
spoiled free a cant even breath
but i love you i am not gonna leave you ideal love does not exist but i love you and you r all mine there is no perfekt love
you r bad for those 5 minutes for this reason i never left you i acept you with ur goods and bads thats how u love
every time we go out cant talk to no one"geleous"
spoiled free i cant even breath
but i love you i am not gonna leave you ideal love does not exist
but i lovve you and u r all mine there is not such a thing as perfect love.....