Siddharta "Od Višine Se Zvrti" lyrics

Translation to:enro

Od Višine Se Zvrti

Nikdar več, oh saj ne more biti resNikdar več, oh saj ne more biti res,krila so se mi stopila od strahu,nikoli več ne poletim na njihin nikdar ne izvem, da so samo papir,zmaji, ki že tolko let visijo nad menoj.

Saj že mama govorila je,da z višine se ne vidi vse,da nikdar ne izveš, da so samo papir,smehljaji, ki že tolko let smejijo se s teboj.

Od višine se zvrti,skrij me v svojo dlan,svojo mehko dlan,svojo toplo dlan.Vzemi me na svojo stran,skrij me v svojo dlan,lahko mi vrneš karto še nocoj,hočem le, da me vidijo s teboj.

Dizzy heights

Nevermore, oh, it cannot be trueNevermore, oh, it cannot be truemy wings frozen with fearI will never be able to fly againand I never understood that they're just paper,dragons, hovering over me for so long.

Only that my mother used to say,that when you're high, you cannot see everything,and you never understand that it's just paperthe smiles that smile with you for so long.

Dizzy heights, hide me with your palmyour soft palm, your warm palmTake me by your side, hide me with your palm,you can send me back even tonight,I just want to be seen next to you.

Here one can find the English lyrics of the song Od Višine Se Zvrti by Siddharta. Or Od Višine Se Zvrti poem lyrics. Siddharta Od Višine Se Zvrti text in English. Also can be known by title Od Visine Se Zvrti (Siddharta) text. This page also contains a translation, and Od Visine Se Zvrti meaning.