Alexandru Andrieș "O zi mai devreme" Songtext

Übersetzung nach:enfr

O zi mai devreme

Fiindcă s-a născut cu-o zi mai devremeÎn ea încă nu s-au decantatPielea de suflet, dinții de carne,Ce e murdar de ce e curat,Și de-aia doarme trei zile la rîndÎn altă poveste, în cu totul alt pat,Fiindcă s-a născut cu-o zi mai devremeVisează foarte rar colorat.

Fiindcă s-a născut cu-o zi mai devremeCu-o zi mai devreme ne-am și cunoscut,Ne-am dat întîlnire cu-o zi mai devreme,Cu-o zi mai devreme ne-am și plăcut.Au fost niște zile cu-o zi mai devreme,N-a fost nici o noapte, nici măcar la-nceput,Fiindcă s-a născut cu-o zi mai devremeȘi fiindcă eu atunci n-am știut.

Fiindcă s-a născut cu-o zi mai devremeCa un cuțit m-a despicat,A făcut praf informația din geneȘi nu s-a oprit, și nu s-a speriat.M-a întors pe dos c-un gest de expertăCu gheață și sare şi cu fundă legatFiindcă s-a născut cu-o zi mai devremeȘi fiindcă, poate, eu nu m-am așteptat.

Fiindcă s-a născut cu-o zi mai devreme,Cu-o zi mai devreme m-a și mințitŞi eu mi-am dat seama cu-o zi mai devreme,Cu-o zi mai devreme m-am obișnuit.Și-acum îmi doresc cu-o zi mai devremeSă nu fi crescut, să nu fi trăit,Fiindcă s-a născut cu-o zi mai devremeO bucată din mine, undeva, a murit.

Fiindcă s-a născut cu-o zi mai devremeÎn ea încă nu s-au decantatPielea de suflet, dinții de carne,Ce e murdar de ce e curat.Ar trebui s-o strivescȘi nu pot s-o fac, deși m-a muşcat,Fiindcă s-a născut cu-o zi mai devremeȘi eu și mai devreme, nu-i așa că-i păcat?

Hier finden Sie den Text des Liedes O zi mai devreme Song von Alexandru Andrieș. Oder der Gedichttext O zi mai devreme. Alexandru Andrieș O zi mai devreme Text.