Rúzsa Magdolna "Indián" Songtext

Übersetzung nach:en

Indián

Zakatol a holnap a sínekbenTe meg a vonat elé fekszel, hogymikor kel fel a nap.Keresed, ugye, a bajt?Mindig az a rend, hogy a menetrendbárkit utolér, hogy legyen rendhol vagy?Keresed, ugye, a bajt?

Hogyha benned a vad,ami űz, odahajt,próbáld ki egyszer,nem a nyomvonalat,ahogy nyomra akadsz majd,csak az ismeretlent...

(Refr:)Gyere, légy ma indián!Gyere, fuss a fény után!Gyere légy ma indiánHol a (...) a láthatár.

Zakatol a holnap az időbenHát kapd el a fejed még időbenS adj gázt!Ne maradj le semmiről!Mindig ez a cél, egy látomás,És sohasem lehet más állomás…Nagy frászt!Ne maradj le semmiről!

Megvan a helyjegy,A mennyekig elmegyDe mire vár, ki felszáll?Csak a szív, meg az ész,Ami szól, hova mész már?Ez a másodosztály!

(Refr:)Gyere, légy ma indián!Gyere, fuss a fény után!Gyere légy ma indián(...) a láthatár.

Te tudd megA titkát a meséknek,Titkát a reménynek,Titkát a magasnak,Titkát a mélységnek,Titkát a szélvésznekTitkát az erdőnekTitkát a lángoknakTitkát az erőnek!

(Refr:)Gyere, légy ma indián!Gyere, fuss a fény után!Gyere légy ma indián(...) a láthatár.Gyere, légy ma indián!Gyere, fuss a fény után!Gyere légy ma indián(...) a láthatár.

Hier finden Sie den Text des Liedes Indián Song von Rúzsa Magdolna. Oder der Gedichttext Indián. Rúzsa Magdolna Indián Text. Kann auch unter dem Titel Indian bekannt sein (Ruzsa Magdolna) Text.