Rúzsa Magdolna "Indián" Слова песни

Перевод на:en

Indián

Zakatol a holnap a sínekbenTe meg a vonat elé fekszel, hogymikor kel fel a nap.Keresed, ugye, a bajt?Mindig az a rend, hogy a menetrendbárkit utolér, hogy legyen rendhol vagy?Keresed, ugye, a bajt?

Hogyha benned a vad,ami űz, odahajt,próbáld ki egyszer,nem a nyomvonalat,ahogy nyomra akadsz majd,csak az ismeretlent...

(Refr:)Gyere, légy ma indián!Gyere, fuss a fény után!Gyere légy ma indiánHol a (...) a láthatár.

Zakatol a holnap az időbenHát kapd el a fejed még időbenS adj gázt!Ne maradj le semmiről!Mindig ez a cél, egy látomás,És sohasem lehet más állomás…Nagy frászt!Ne maradj le semmiről!

Megvan a helyjegy,A mennyekig elmegyDe mire vár, ki felszáll?Csak a szív, meg az ész,Ami szól, hova mész már?Ez a másodosztály!

(Refr:)Gyere, légy ma indián!Gyere, fuss a fény után!Gyere légy ma indián(...) a láthatár.

Te tudd megA titkát a meséknek,Titkát a reménynek,Titkát a magasnak,Titkát a mélységnek,Titkát a szélvésznekTitkát az erdőnekTitkát a lángoknakTitkát az erőnek!

(Refr:)Gyere, légy ma indián!Gyere, fuss a fény után!Gyere légy ma indián(...) a láthatár.Gyere, légy ma indián!Gyere, fuss a fény után!Gyere légy ma indián(...) a láthatár.

Здесь можно найти слова песни Indián Rúzsa Magdolna. Или текст стиха Indián. Rúzsa Magdolna Indián текст. Также может быть известно под названием Indian (Ruzsa Magdolna) текст.