Dionysis Savvopoulos "Dirlada (Ντιρλαντά)" Songtext

Dirlada (Ντιρλαντά)

Βρέ ντιρλαντά, ντιρλανταντά,βρε ντιρλαντά και τέζα όλοικαι πώς θα πάρουμε την Πόλη,ω ντιρλαντά, ντιρλανταντάΑπό την πόλη την καλήήρθε μια σκούνα με πανί.

Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά,ω ντιρλαντά και δεν τελειώνειβρε ντιρλαντά με ζαχαρώνει,Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά,να το χαρώ που με κοιτάΩ ντιρλαντά βρε λεβεντόνια,βρε και της Μπαρμπαριάς γλαρόνια.

Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά,ω ντιρλαντά βρε και βραδιάζειβρε κι η κουβέρτα αναστενάζειΒρε και ο μάγερας φωνάζει,ω ντιρλαντά, ντιρλανταντάΒρε ντιρλαντά και τέζα όλοικαι πώς θα πάρουμε την Πόλη.

Από την πόλη την καλή,ήρθε μια σκούνα με πανίΩ ντιρλαντά, ντιρλανταντά,αχ η Μαρία του ΜηνάΕπάνω στ’ άσπρο της ποδάριθα πάω να δέσω παλαμάρι.

Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά,ω ντιρλαντά θα δέσω κόμποβρε στον λαιμό τους των αρχόντωνΝα πέφτει ο κόμπος στο κοπάλι,στην Κατερίνα του τσαγκάρηΒρε θα τη βάλω μες στην πλώρηκαι θα της κάμω γιο και κόρη.

Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά,ω ντιρλαντά και σεις λεβέντεςβρε θα σας δώσω εγώ βιολέτεςΘα δώσω σ’ όλους από δύοβρε και του Γιώργη δε του δίνωΩ ντιρλαντά, ντιρλανταντά,ω ντα ντα ντα, ντιρλανταντάΩ ντιρλαντά, ντιρλανταντά...

Hier finden Sie den Text des Liedes Dirlada (Ντιρλαντά) Song von Dionysis Savvopoulos. Oder der Gedichttext Dirlada (Ντιρλαντά). Dionysis Savvopoulos Dirlada (Ντιρλαντά) Text. Kann auch unter dem Titel Dirlada Dirlada bekannt sein (Dionysis Savvopoulos) Text.