Viikate "Laulu on iloni ja työni" Songtext

Übersetzung nach:en

Laulu on iloni ja työni

Laulu se on ollut minun iltojeni ilo,ilo ihana kuin unennäky yöni.Laulu se on ollut minun iltojeni ilo,ilo ihana kuin unennäky yöni.Laulu se on ollut päivieni rattoja laulu se on ollut minun työni.Laulu se on ollut päivieni rattoja laulu se on ollut minun työni.

Laulain minun elämäni nuorteena notkuukuin kesäheinä vainioilla.Laulain minun elämäni nuorteena notkuukuin kesäheinä vainioilla.Sillä on rinnoilla riemunviittaja hauskanhuntu hartioilla.Sillä on rinnoilla riemunviittaja hauskanhuntu hartioilla.

Ottakaatte ilo irti elämästäja täyttäkäätte ikävyyden lovi.Ottakaatte ilo irti elämästäja täyttäkäätte ikävyyden lovi.Myöhäistä on silloin, kun tuonen tuvill' ollaanja hiljainen on mullan musta povi.Myöhäistä on silloin, kun tuonen tuvill' ollaanja hiljainen on mullan musta povi.

Hier finden Sie den Text des Liedes Laulu on iloni ja työni Song von Viikate. Oder der Gedichttext Laulu on iloni ja työni. Viikate Laulu on iloni ja työni Text. Kann auch unter dem Titel Laulu on iloni ja tyoni bekannt sein (Viikate) Text.