Viikate "Laulu on iloni ja työni" lyrics

Translation to:en

Laulu on iloni ja työni

Laulu se on ollut minun iltojeni ilo,ilo ihana kuin unennäky yöni.Laulu se on ollut minun iltojeni ilo,ilo ihana kuin unennäky yöni.Laulu se on ollut päivieni rattoja laulu se on ollut minun työni.Laulu se on ollut päivieni rattoja laulu se on ollut minun työni.

Laulain minun elämäni nuorteena notkuukuin kesäheinä vainioilla.Laulain minun elämäni nuorteena notkuukuin kesäheinä vainioilla.Sillä on rinnoilla riemunviittaja hauskanhuntu hartioilla.Sillä on rinnoilla riemunviittaja hauskanhuntu hartioilla.

Ottakaatte ilo irti elämästäja täyttäkäätte ikävyyden lovi.Ottakaatte ilo irti elämästäja täyttäkäätte ikävyyden lovi.Myöhäistä on silloin, kun tuonen tuvill' ollaanja hiljainen on mullan musta povi.Myöhäistä on silloin, kun tuonen tuvill' ollaanja hiljainen on mullan musta povi.

Singing is my joy and work

Singing, it has been the joy of my eveningsa joy beautiful like my nights' dreamSinging, it has been the joy of my eveningsa joy beautiful like my nights' dreamSinging, it has been my days' pleasureand singing, it has been my days' workSinging, it has been my days' pleasureand singing, it has been my days' work

I've spent my youth singingon summer grass fields.I've spent my youth singingon summer grass fields.It's a victory flag on the chestand a veil of fun on the shoulders.It's a victory flag on the chestand a veil of fun on the shoulders.

Take pleasure out of lifeand fill dullness' bosom.Take pleasure out of lifeand fill dullness' bosom.It's late when we're in Tuoni's hutsand the muds black bosom is silent.It's late when we're in Tuoni's hutsand the muds black bosom is silent.

Here one can find the English lyrics of the song Laulu on iloni ja työni by Viikate. Or Laulu on iloni ja työni poem lyrics. Viikate Laulu on iloni ja työni text in English. Also can be known by title Laulu on iloni ja tyoni (Viikate) text. This page also contains a translation, and Laulu on iloni ja tyoni meaning.