Manel "En la que el Bernat se't troba" Songtext

Übersetzung nach:enfritpt

En la que el Bernat se't troba

I ahir a la nit vam conèixer tres dones altes i elegants iamb una em vaig posar d’acord, vam conversar i vam riure i vam fer l’amor.I m’ha parlat del seu país i de les coses que fa aquíAmb un castellà força estrany, i sorprenentment fluit.

Quin nas més gros que tens, m’ha dit, la dona alta des del lliti a la paret ha assenyalat un quadre verd que de nena havia pintat.I què bonic, què bonic, què bonic m’he dit.Quina nena més dolça devia ser, quin plaer haver pogut conèixer-la fa molt de temps.

(xiulets)

Si tanques els dos ulls, m’ha dit, si et quedes quiet a dins del llit, t’ensenyaré una cançó que a casa em cantaven per anar a dormir.Parla d’un bosc i un senyor que hi viu enllà en troncs i flors i es protegeix dels mals humans amb un exèrcit d’animals.I què bonic, què bonic, què bonic, m’he dit.I quina veu més fina que té, quin plaer haver-la pogut conèixer-la fa molt de temps.

I en Bernat m’ha dit que t’ha vist per Barcelona,que t’acompanyava un home molt alt,que li has preguntat si encara ens freqüentàvemi que m’envies molts records.

Però, el Bernat m’ha dit que t’ha vist per Barcelona,que t’acompanyava un home molt alt,que li has preguntat si encara ens freqüentàvem,i que m’envies molts records.

Però, el Bernat m’ha dit que t’ha vist per Barcelona,que t’acompanyava un home molt alt,que li has preguntat si encara ens freqüentàvem,i que m’envies molts records.

Hier finden Sie den Text des Liedes En la que el Bernat se't troba Song von Manel. Oder der Gedichttext En la que el Bernat se't troba. Manel En la que el Bernat se't troba Text. Kann auch unter dem Titel En la que el Bernat set troba bekannt sein (Manel) Text.