Poni "Hiqu Tutje Mor Lanet" Liedtext

hiqu ti more lanet
kemba kembes me je qep
muqe veqe sa u tremb
sa sgjete ilac per vete
(x2)

o bo bo cme gjeti mua
kur vajtem mrem ne krua
djali qe me kish kerkuar
erdhi pra dhe mu afrua
(x2)

hiqu ti more lanet
kemba kembes me je qep
muqe veqe sa u trembe
sa sgjete ilac per vete
(x2)

me tha te dua moj xhan
moj e pa pertuar fare
idhe kemben e mos bej naze
mos mi shto keto maraze

hiqu ti more lanet
kemba kembes me je qep
muqe veqe sa u trembe
sa sgjete ilac per vete
(x2)

te dua qe me te dua
me ndopak edhe per mua
ilaci qe seroj mua
e gjeta ketu ne krua
(x2)

hiqu more lanet
kemba kembes me je qep
muqe veqe sa u trembe
sa sgjete ilac per vete
(x2)