Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Poni "As Po, As Jo" Liedtext

Ne mëngjes kur dal
Perpara me del një djal
Është i ndrojtur s'më flet dot
Do t'me thotë dy fjale
Oh sa lumturi
Pres megjeset me gezim
Bashke me diellin qe shkelqen
Del dhe djali im

Ref
Me rreh zemra me gezim
Buzeqesh djali im
Nuk i them as po, as jo
Mos e humb djal-o

Syte e tij shkelqejne
Unë shikimin s'ia ndal dot
Plot me ndjenja dashurie
Zemra m'u mbush plot
Natën gjumi nuk me ze
Zgjohem dhe dal ne ballkon
Flas me hënën, dëgjoj yjet
Shpirti me këndon

ref
me rreh zemra me gezim
buzeqesh djali im
nuk i them as po as jo
mos e humb djalo(2)

Zemren ia kam fal
Djali ndoshta nuk e di
Pres mengjesin të vij prap
T'i fal syne e zi
Do t'i them e dua
Zemren ia fala unë vete
Bashke me djalin krah për krah
Do ecim ne jetë

ref
me rreh zemra me gezim
buzeqesh djali im
nuk i them as po as jo
mos e humb djalo(4)