Boombox "Polina (Полiна)" Songtext

Übersetzung nach:enru

Polina (Полiна)

Поліна, чуєш,ні? Поля! раз,два ,три,чотири!

Бекхем він грає кажеш: «інші не дуже»Джастін він може наревіти калюжуЯк раптом щось, то Брюс усіх порятуєУ всіх тату є, це я так, констатуюТрапляються ж комусь казкові героїА в тебе хто є, в тебе я є, а хто яСуцільна вада, соціальна провинаАле, Поліна, я на колінах.

ПриспівБуваю страшний та насправді ж дитинаМабуть усе іще первісна людинаТа головне ти зрозуміти повиннаПоліна, я на колінахЯ не люблю ні галасу ані крикуКоли не в свої справи люди пхнуть пикуЦе все пусте одне ти знати повиннаПоліна, я на колінах

Клуні чорнявий, а Сталлоне він дужийБред Піт вже зайнятий ти на нього байдужеЯк раптом щось Арні усіх пошматуєУ них є м’язи, це вже ти констатуєшТрапляються ж комусь казкові героїА в тебе хто є в тебе я є а хто яСуцільна зрада безпринципна тваринаАле, Поліна, я на колінах

ПриспівБуваю страшний та насправді ж дитинаМабуть усе іще первісна людинаТа головне ти зрозуміти повиннаПоліна, я на колінахЯ не люблю ні галасу, а ні крикуКоли не в свої справи люди пхнуть пикуЦе все пусте одне ти знати повиннаПоліна, я на колінах.

Hier finden Sie den Text des Liedes Polina (Полiна) Song von Boombox. Oder der Gedichttext Polina (Полiна). Boombox Polina (Полiна) Text. Kann auch unter dem Titel Polina Polina bekannt sein (Boombox) Text.