Boombox "Polina (Полiна)" letra

Traducción al:enru

Polina (Полiна)

Поліна, чуєш,ні? Поля! раз,два ,три,чотири!

Бекхем він грає кажеш: «інші не дуже»Джастін він може наревіти калюжуЯк раптом щось, то Брюс усіх порятуєУ всіх тату є, це я так, констатуюТрапляються ж комусь казкові героїА в тебе хто є, в тебе я є, а хто яСуцільна вада, соціальна провинаАле, Поліна, я на колінах.

ПриспівБуваю страшний та насправді ж дитинаМабуть усе іще первісна людинаТа головне ти зрозуміти повиннаПоліна, я на колінахЯ не люблю ні галасу ані крикуКоли не в свої справи люди пхнуть пикуЦе все пусте одне ти знати повиннаПоліна, я на колінах

Клуні чорнявий, а Сталлоне він дужийБред Піт вже зайнятий ти на нього байдужеЯк раптом щось Арні усіх пошматуєУ них є м’язи, це вже ти констатуєшТрапляються ж комусь казкові героїА в тебе хто є в тебе я є а хто яСуцільна зрада безпринципна тваринаАле, Поліна, я на колінах

ПриспівБуваю страшний та насправді ж дитинаМабуть усе іще первісна людинаТа головне ти зрозуміти повиннаПоліна, я на колінахЯ не люблю ні галасу, а ні крикуКоли не в свої справи люди пхнуть пикуЦе все пусте одне ти знати повиннаПоліна, я на колінах.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Polina (Полiна) de Boombox. O la letra del poema Polina (Полiна). Boombox Polina (Полiна) texto. También se puede conocer por título Polina Polina (Boombox) texto.