Shpat Kasapi "Malli për ty" Liedtext

Übersetzung nach: EN

Mua ka disa ditë më ngryen malli, për ty t'kujtoj,
vetëm një kujtim më mbeti nga ty, ca pika loti m'pikojn.

Unë gjeta vargjet që mi shkrove me aq vaj.
Ku thoje vetëm vdekja neve do t'na ndaj.
Më le të mjerë zemër të lënduar.
O sa të Dua tjetër smund të dashuroj.

(chorus)
Ty të kërkoj në shpresën time t'humbur. Dhe në agimet që vin tash pa ty.
Të pres të vish tek unë si shtegtare.
Mos më lëndo mos më pragos lirin.
Mos më pragos lirin.

Ty të morri një natë, e fikur ike më le pa gjumë.
Më le të të pres, ende të dua unë...Aq shumë, aq shumë, aq shumë.

Unë gjeta vargjet që mi shkrove me aq vaj.
Ku thoje vetëm vdekja neve do t'na ndaj.
Më le të mjerë zemër të lënduar.
O sa të Dua tjetër smund të dashuroj.

(chorus)
Ty të kërkoj në shpresën time t'humbur. Dhe në agimet që vin tash pa ty.
Të pres të vish tek unë si shtegtare.
Mos më lëndo mos më pragos lirin.
Mos më pragos lirin.

these few days, i have been longing for you, i remeber (reminisce of) you
you left me only one memory, a few tear drops drip (down my face)

i found the lines( as in writting in a letter) that you wrote me with so much mourning
when you would say "only death will seperate us"
you left me miserable, broken hearted
oh, how much i love you, i could never love another

(chorus)
i search for you in my lost hope, and in the sunrises that come without you(mornings are alone)
i wait for you to come to me as a migrant
dont hurt me, dont destroy/(walk all over) my freedom/liberty
dont destroy/(walk all over) my freedom/liberty

it took you one night, you left, you left me without sleep(fikur means to extinguish but he is refering to the person as a flame as in they left burned out like a flame)
you left me to wait for you , and i still love you, so much, so much, so much

i found the lines( as in writting in a letter) that you wrote me with so much mourning
when you would say "only death will seperate us"
you left me miserable, broken hearted
oh, how much i love you, i could never love another

(chorus)
i search for you in my lost hope, and in the sunrises that come without you(mornings are alone)
i wait for you to come to me as a migrant
dont hurt me, dont destroy/(walk all over) my freedom/liberty
dont destroy/(walk all over) my freedom/liberty