Shpat Kasapi "Depresive" Liedtext

Übersetzung nach: SR

Dashuria më verboi
Vetёm erdhi edhe shkoi
Më gjeti pa përgatit
Sa shumë mua m'ka trondit

La tek unё vetёm trishtim
Shumë kujtime e plot hidhërim
Dhe me la pikëllimin

Ajo krejt mi mori
Me la vetёm edhe shkoi
Jeta ime nuk ndryshohet
Mbeti plaga qe s'shërohet
Shpirtin timё sa shumë e mundon
Me ke lëne në konfuzion
Konfuzion..

Depresive çdo ditё
Mbete ёnderr e robëruar
Me rebёrove krejt mi more
Dashurinё e pa shijuar
Depresive çdo ditё
Mbete ёnderr e robëruar
Me rebёrove krejt mi more ti
Tash jam i robëruar

Kur e dije se po shkon
Pse më lëndove për gjithmonë
E ngacmove shpirtin timё
Ike në rrugë pa kthim
Le tek un vetёm trishtim
Shumë kujtime e plot hidhërim
E me le pikëllimin

Ajo krejt mi mori
Me la vetёm edhe shkoi
Jeta ime nuk ndryshohet
Mbeti plaga që s'shërohet
Shpirtin timё sa shumë e mundon
Me ke lenë në konfuzion
Konfuzion...

Depresive çdo ditё
Mbete ёnderr e robëruar
Me rebёrove krejt mi more
Dashurinё e pa shijuar
Depresive çdo ditё
Mbete ёnderr e robëruar
Me rebёrove krejt mi more ti
Tash jam i robёruar

Tash jam i robёruar
Tash jam i robёruar

Ahhh

Kjo nuk ёshtё për mua...

Depresive çdo ditё
Mbete ёnderr e robëruar
Me rebёrove krejt mi more
Dashurinё e pa shijuar
Depresive çdo ditё
Mbete ёnderr e robëruar
Me rebёrove krejt mi more ti
Tash jam i robёruar
Tash jam i robёruar...
Tash jam i robёruar...
Kjo nuk ёshtё për mua...