Shpat Kasapi "Kush Ishte Fajtor" Liedtext

Übersetzung nach: EN

Shiu binte e un ne ikje te kerkova ti nuk ishe pran i deshpruar dhe i mjeruar veten pyeta
ku me humbe ti

kush ishte fajtor a ishte fati a po inati qe ne dyt u ndam faji eshte jetim qe ne u deshtem e me nuk jemi bashk dhe me nuk jemi bashk

Eci rugve une i ziu te kerkova ti nuk ishe pran i deshpruar dhe i mjeruar veten pyeta ku me humbe ti

it was raining, and you left me, i searched for you, you were not near, in despair and miserable i asked myself
where i lost you

who was at fault, was it fate? or stubbornness? that we broke up, the fault is an orphan, that we didn't love each other, and that we are no longer together

walking along the road, i am in the dark, i searched for you, you were not by my side, in despair and miserable i asked myself where i lost you