Shpat Kasapi "Axhamiu" Liedtext

Übersetzung nach: EN

Sa Shumë I Ri Dhe Axhami,
Më Lodhi Vrapimi Pas Ty.
Veq Për Një Fjalë
Moj, Per Nje Dëshir.
Më Lodhe Moj Hiq Ske Mëshir.

Sa Shumë Të Dua,
Moj, Sa Të Ëndrroj.
Sa Kpuca I Grisa E Ti Njësoj.
Sa Net Pa Gjum E Ti Po Fle Rehat.
Po Ma Bën Si Per Inat.

Ndonse Jam Un Axhami,
Mos Mendo Se Jam Femi.
Me Ka Nana Djal Dukat,
Sa Shpejt Kam Me Ta Ba Mat.

Hajt, Se Krejt Ka Me Tu Kthy,
Hajt, Se Do T'lutesh Ti.

Unë Të Kam Thën,
Ty Kam Me T'zan.
Shtoset E Tua Lej Me Nje Ane.
Qan Ti Per Ty, O Moj,
Po Thot Shoqëri.
Më Lodhe Po Ma Shton Merzin.

Sa Shumë Të Dua
Moj, Sa Të Endrroj
Sa Kpuca I Grisa E Ti Njësoj.
Sa Netë Pa Gjumë E Ti Po Flen Rehat.
Po Ma Bën Si Për Inat.

Hajt, Se Krejt Ka Me T'u Kthy.
Hajt, Se Do T'lutesh Ti.

Ndose Jam Unë Axhami,
Mos Mendo Se Jam Fëmi.
Më Ka Nana Djal Dukat.
Sa Shpejt Kam Me Ta Ba Mat.

Hajt, Se Krejt Ka Me Tu Kthy,
Hajt Se Do T'lutesh Ti.

so young and immature
i'm tired running after you
just one word
oh,one wish
you are tiring me and you don't have any mercy

how much i love you
oh,how much i dream of you
how many shoes i have destroyed but you're still the same
how many sleepless nights and you are sleeping just fine
you are playing with me

even though i'm immature
don't you think i'm a child
i am a golden boy
soon i will surprise you

come on, the world goes around
come on ,next time you will be begging

i told you
i will get you
give up on your games
you are crying for your self,oh
she is saying friendship
you tired me i'm getting bored

how much i love you
oh,how much i dream of you
how many shoes i have destroyed but you're still the same
how many sleepless nights and you are sleeping just fine
you are playing with me

come on, the world goes around
come on ,next time you will be begging

even though i'm immature
don't you think i'm a child
i am a golden boy
soon i will surprise you

come on, the world goes around
come on ,next time you will be begging