Paradosiaka (Greek Traditional Songs) "Eri-eri (Έρι-έρι)" Songtext

Übersetzung nach:en

Eri-eri (Έρι-έρι)

Έρι-Έρι-Έρι, γιάντα οι δικοί σουνα μη θένε να ’χω έρωτες μαζί σου,να μη θένε να ’χω έρωτες μαζί σουΈρι-Έρι-Έρι, γιάντα οι δικοί σου.

Έρι-Έρι-Έρι, η μάνα του με βρίζειμα το κοπελουδάκι με υποστηρίζει,μα το κοπελουδάκι με υποστηρίζειΈρι-Έρι-Έρι, η μάνα του με βρίζει.

Έρι-Έρι-Έρι, δεν τηνε συμφέρειν’ αρραβωνιαστούμε και να δώσει χέρι,ν’ αρραβωνιαστούμε και να δώσει χέρι,Έρι-Έρι-Έρι, δεν την εσυμφέρει.

Έρι-Έρι-Έρι, Έρι-Έρι-Έρι,ήκαψές μου της καρδιάς μου το τζιέρι,ήκαψές μου της καρδιάς μου το τζιέριΈρι-Έρι-Έρι, Έρι-Έρι-Έρι.

Έρι-Έρι-Έρι, φύλλο μαραμένοείμαι αλλά ήθελά τα και παθαίνω,είμαι αλλά ήθελά τα και παθαίνωΈρι-Έρι-Έρι, φύλλο μαραμένοΈρι-Έρι-Έρι, Έρι-Έρι-Έρι,Έρι-Έρι-Έρι, Έρι-Έρι-Έρι,Έρι-Έρι-Έρι, Έρι-Έρι-Έρι.

Hier finden Sie den Text des Liedes Eri-eri (Έρι-έρι) Song von Paradosiaka (Greek Traditional Songs). Oder der Gedichttext Eri-eri (Έρι-έρι). Paradosiaka (Greek Traditional Songs) Eri-eri (Έρι-έρι) Text. Kann auch unter dem Titel Eri-eri Έri-eri bekannt sein (Paradosiaka Greek Traditional Songs) Text.