B.U.G. Mafia "Ingerii pierduti" Songtext

Übersetzung nach:en

Ingerii pierduti

(x2):Nu stie nimeni de ce ai rezistat pana aziStii ca vine o zi cand din nou ai sa caziDar ai ca mine (dar ai ca mine...)Ingerii cu tine (ingerii cu tine...)

I:Acasa-i altfel, sunt ai tai prezentiCand zic familie, e vorba de-ai meiSi ma gandesc de fapt ce sunt faraTu zici fara, eu stiu cum eDespre bine de morti si despre bine de viiIncerci sa fugi o viata intreaga, de ceStii bine ca devii unul din ei, de-ai taiCare face la fel ca eiCand plangi ca ei, cand raziSperanta moare ultimaOricum te-ajuta, e, stii bine, sa ramana asaCand te-ai nascut incepi sa mori, respiri usorPrimul lucru esti departe, ti-e dorN-are cum sa se termine asa, te-ntorci acasaLa fratii tai, la ale tale, nimic nu mai conteazaEste aceeasi distanta de la tine la eiSi inapoi, stii bine, anii par mai greiTrece greu, tzighie, mi-e dor si mineNu-ti gasesti confort cand altii nu-ti plac, nici mieIngerii tai raman cu tine chiar daca placa.

(x2):..

II:Asculta bine, obisnuiam sa fiuUnii dintre cei care n-au grija de eiCare nu prea stiu ce au in cap, nu prea stiu ce facDar ingerii pierduti m-au ajutatSa nu ma impac cu gandul ca trebuie sa cadMa intelegi chiar daca viitorul din trecut n-ai cum sa-l stergiPentru mine familia a insemnatMama mea, fratii mei cu adevaratNiciodata n-am uitat, ingerii nu m-ar lasaSa uit de unde vin si de ce bate inimaViata mea acum s-a complicatAm luat-o de la cap, ziceam ca s-a terminatNu am vrut sa fie asa, cred ca nimeni nu ar vreaRaman doar cu speranta ca ceva se va intamplaCa va veni o zi cand din nou o sa zambescAstept in continuare si ma lupt sa reusesc.

(x2):..

III:Atunci cand ramai doar tu iar ceilalti au plecatCand viata te obliga sa o iei de la capInchide ochii si o sa realizeziCa ingerii pierduti te ajuta sa viseziSa sper ca vei reusi sa nu te prabusestiChiar daca nu s-a intamplat cum te-ai asteptatCand i-ai chemat intotdeaunaau venitEi vor fi cu tïne pana la sfarsït.

Hier finden Sie den Text des Liedes Ingerii pierduti Song von B.U.G. Mafia. Oder der Gedichttext Ingerii pierduti. B.U.G. Mafia Ingerii pierduti Text.