B.U.G. Mafia "Ingerii pierduti" Слова песни

Перевод на:en

Ingerii pierduti

(x2):Nu stie nimeni de ce ai rezistat pana aziStii ca vine o zi cand din nou ai sa caziDar ai ca mine (dar ai ca mine...)Ingerii cu tine (ingerii cu tine...)

I:Acasa-i altfel, sunt ai tai prezentiCand zic familie, e vorba de-ai meiSi ma gandesc de fapt ce sunt faraTu zici fara, eu stiu cum eDespre bine de morti si despre bine de viiIncerci sa fugi o viata intreaga, de ceStii bine ca devii unul din ei, de-ai taiCare face la fel ca eiCand plangi ca ei, cand raziSperanta moare ultimaOricum te-ajuta, e, stii bine, sa ramana asaCand te-ai nascut incepi sa mori, respiri usorPrimul lucru esti departe, ti-e dorN-are cum sa se termine asa, te-ntorci acasaLa fratii tai, la ale tale, nimic nu mai conteazaEste aceeasi distanta de la tine la eiSi inapoi, stii bine, anii par mai greiTrece greu, tzighie, mi-e dor si mineNu-ti gasesti confort cand altii nu-ti plac, nici mieIngerii tai raman cu tine chiar daca placa.

(x2):..

II:Asculta bine, obisnuiam sa fiuUnii dintre cei care n-au grija de eiCare nu prea stiu ce au in cap, nu prea stiu ce facDar ingerii pierduti m-au ajutatSa nu ma impac cu gandul ca trebuie sa cadMa intelegi chiar daca viitorul din trecut n-ai cum sa-l stergiPentru mine familia a insemnatMama mea, fratii mei cu adevaratNiciodata n-am uitat, ingerii nu m-ar lasaSa uit de unde vin si de ce bate inimaViata mea acum s-a complicatAm luat-o de la cap, ziceam ca s-a terminatNu am vrut sa fie asa, cred ca nimeni nu ar vreaRaman doar cu speranta ca ceva se va intamplaCa va veni o zi cand din nou o sa zambescAstept in continuare si ma lupt sa reusesc.

(x2):..

III:Atunci cand ramai doar tu iar ceilalti au plecatCand viata te obliga sa o iei de la capInchide ochii si o sa realizeziCa ingerii pierduti te ajuta sa viseziSa sper ca vei reusi sa nu te prabusestiChiar daca nu s-a intamplat cum te-ai asteptatCand i-ai chemat intotdeaunaau venitEi vor fi cu tïne pana la sfarsït.

Здесь можно найти слова песни Ingerii pierduti B.U.G. Mafia. Или текст стиха Ingerii pierduti. B.U.G. Mafia Ingerii pierduti текст.