B.U.G. Mafia "Cu talpile" Songtext

Übersetzung nach:en

Cu talpile

In est nu e ca in vest, frateNorii negri se aduna peste noapte,Dar am poezia mea pentru libertateSi tortele aprinse pentru eternitate.Nu ca as fi vrut, insa am trecut de micPrin focurile iadului, e totul sau nimic.Victoria este-a celor care cad, dar se ridica,Stii, viata este lupta in care nu e loc de frica,Asa ca: drepti! drepti! in picioare m-am ridicatSi ca David cu Goliat am luptat,Am respectat ce era de respectatIn rest am dat totul la o parte cu un gest.Asta e un manifest, este inca un protestAm indurate prea mult ca Mandela in arrest.Am trecut iarasi prin foc, il mai simt inca in talpa,Dar acum frate, pot sa merg pe apa?

Hei, a fost tot mai greu ce am simtit o sa stiu doar eu,M-am luptat cu umbrele din jur mereu,Fara sa stiu ca asta-i iadul meu,Dar cu talpile **** m-am ridicat, si am incercatAm trecut prin foc inca o data ca sa ajung acum sa merg pe apa.

Sunati alarma!Lumea arde-n jurul meu, poate e karma,Dar eu sunt obisnuit deja cu drama,Si n-o sa astept sa ma salveze Obama.Pregatit sa rezist, sa folosesc adrenalinaDin anii in care am stat sa-mi taie capul ghilotinaExperimentul romanesc a fost un darCare m-a invatat cum sa marsaluiesc pe jar.M-a invatat ca atunci cand viata pare rozO sa ajung inevitabil in genunchi, in moloz.Cum, cat, unde o sa doara?Cum sa zgarii peretii ca sa ies din groapa afara.M-am scuturat de praf, si ca un coregrafO sa dansez cu frica! chemati un fotograf!Reporter de teren, pe net la CNNCa merg usor pe apa...acum nu ma mai tem.

Hei, a fost tot mai greu ce am simtit o sa stiu doar eu,M-am luptat cu umbrele din jur mereuFara sa stiu ca asta-i iadul meu,Dar cu talpile **** m-am ridicat, si am incercatAm trecut prin foc inca o data ca sa ajung acum sa merg pe apa.

Am combinatia devastatoareDe forta, minte si cuvinte, frate sunt tare.Am inima neagra, ca un miner din vale,Dar rad in intuneric sa se faca soare.Metafora, peste capul tau am dat,Te-ai bucurat, ai crezut ca am plecat.Soc, unu pentru show, doi pentru bani, stop staiCare-ai stat pe loc, in timp ce am mers prin foc.Fugi, vin tot la treningul negru si adidasi,Tot cu fosti, viitori si actuali puscariasiSi smecherie BUG, azi strada,Nu vreau premii MTV.Stii, sunt dependent de beat-uri grele nu de tobe proasteDe bani adevarati pe ani de ganduri trase.De fratii mei, nu de cunostinte falseMerg acum pe apa, cu talpile ****

Hei, a fost tot mai greu ce am simtit o sa stiu doar eu,M-am luptat cu umbrele din jur mereuFara sa stiu ca asta-i iadul meu,Dar cu talpile **** m-am ridicat, si am incercatAm trecut prin foc inca o data ca sa ajung acum sa merg pe apa.

Hier finden Sie den Text des Liedes Cu talpile Song von B.U.G. Mafia. Oder der Gedichttext Cu talpile. B.U.G. Mafia Cu talpile Text.