B.U.G. Mafia "De Cartier" Songtext

Übersetzung nach:it

De Cartier

De cartier... Yo!De cartier... Yo!De cartier, de cartier, de cartier... Yo!

E clar se va vorbi din nou de viata de cartierAi o viata de cartier, tre' s-o traiesti intr-un fel, sa-ti spunRegula de baza este sa respecti cartierulDe la bunic la tata si la fiu, iti spun ptr. ca stiu!Traind in cartier, tre' sa fii mult prea pa' fazaAi grija cum te porti, altfel baietii de fac varzaE din ce in ce mai greu sa zambesti, mult prea greu sa zambestiNu auzi, nu vezi, nu vorbesti... G-Yeah!Vezi banii cum se-nvart non-stop in juru' tauVezi zeci de baieti care intra la bulauVezi o gasca de curve cu o gasca de pestiAsta e cartieru' tau si trebuie sa-l iubesti!Aici ori esti tatic, ori nu gandi prea multEsti sifon? Noroc! Te-ai dus la fund!Si nu fii suparat cand iti ciordesc portofelu'Chiar asa cum e tu trebuie sa-ti iubesti cartieru', bai...

Refren (X2)Din est pana-n vest, iubeste-ti cartierul.Din nord pana-n sud iubeste-ti cartierul.

S-aud toata Romania, cum striga "G-Yeah! "S-inc-odata-atat va cerPentru cartierAs mai spune inc-o data ptr. ca-l iubescStii, cartieru' meu ma face sa simt ca traiesc...Lasati-ma sa spun acu' cum e pe stradaE din ce in ce mai rauDa' inca poti sa iesi afaraCopiii inca se joaca si rad pana searaCand ies baietii si incepe smardoiala:La fiecare colt, vezi cate-o gascaLa fiecare colt vezi cate-o curva proastaLa fiecare colt vezi scandal intre golaniSi la fiecare colt, vezi jocuri de bani.La un semnal vezi cum dispar tarfel', banii, bauturaPentru tine totu-i normal cat trece patrulaDesi eu l-as schimba cartieru' ramane la felDar oricum ar fi nu pot sa ma despart de el.

Refren (X2)Din est pana-n vest, iubeste-ti cartierul.Din nord pana-n sud iubeste-ti cartierul.

Vrei sa stii? Vei stii!Da' lasa-ma sa spun cum vreau eu, nu ma grabi!Tot ce-am invatat aici in cartierE ca daca vrei sa fii de cartier, tre' sa fii de fier!Ca si la baiatul de la colt de stradaDe care tie ti-e teamaCare face-bani gramada...Te uiti la el in cazier, nimic, banal...Daca-i pui coperta, o sa ai codu' penal!Niste gagici pe strada ti-am zambitEsti mandru de tine, gandeste-te mai bine:Ca-ti iau banii, hainele, tot ce mai aiO sa strigi in zadar dupa ma-ta:Vai!Nici macar un politai.... Asta e,Du-te-acasa, hai, du-te la linisteIar daca cineva te intreaba ce s-a intamplatNu e mister... Fii sincer,Zi c-ai fost la mine-n cartier.

Refren (X2)Din est pana-n vest, iubeste-ti cartierul.Din nord pana-n sud iubeste-ti cartierul.

Hier finden Sie den Text des Liedes De Cartier Song von B.U.G. Mafia. Oder der Gedichttext De Cartier. B.U.G. Mafia De Cartier Text.