Moana (OST) "Tad Prašom [You're Welcome]" Songtext

Tad Prašom [You're Welcome]

Žinau, kaip jauties, tikrai,Išvydus šią didybę sutrikai.Kaip jaustis, tu nenumanai.Kaip pasakoj.Juk žmonės nesikeičia visiškai.Atsitokėk ir pirmyn!Taip, tikrai esu aš Mauis!Nepasprink.Žinau, nuostabu: plaukai ir kūnas-Aš tikras pusdievis galiūnas!

Ką pasakyt, tiesiog tad prašom-Už dangų, saulę ir medžius.Ei, na gerai, jau gerai,Tad prašom,Aš tik eilinis pusdievis esu.

Ei! Kai toks stiprus, tau rankose dangus,Kas jį sutiko, pasakys: jis kietas!Kai šalo tamsoj, kas ugnį nešė iš gelmių?Į jį štai žiūri tu.

Ooo.. ir saulė mano dovana - tad prašom.Ilgesnė jau šilta diena.Mikliai aš vėjus suvaldžiau,Tad prašom - įtemps bures laivų stipriau.

Tai ką pasakyt, tiesiog, tad prašom!Kad iškėliau salas iš bangų.Nereikia garbės, šlovės - tad prašom!Cha! Štai toks aš jau esu, koks esu.Tad prašom! Tad prašom.

Bet įsigilinu.Galėčiau aš tęsti ir tęsti atskleisdamas neįtikėtinas paslaptis:Vanduo, žolė, sala - Mauis pažaisti sumanė staiga.Žuvį čiupau, kasiau ją giliai - taip sužaliavo kokosų ūgliai.Kas yra tai, tu supratai, kad juokauti su Maui neverta tikrai.Tatuiruotės ant mano odos, žymi pergales mano kovos.Tai kur buvau aš ir ką padariau aš,šoka mažiukas velniukas.

Ei! Aš tau sakau šiaip ar taip, tad prašom!Už nuostabų pasaulį žmogaus.Ei, na gerai, jau gerai, tad prašom!Man jau kaip sykis metas išplaukt,kaip padėkot galėjai, tai prašom,Nereiks daugiau man laivo laukt.Plauksiu toli toli, tai prašombe Maui laivas niekur neplauks.Tai prašomTai prašomTai prašom...ir ačiū!

Hier finden Sie den Text des Liedes Tad Prašom [You're Welcome] Song von Moana (OST). Oder der Gedichttext Tad Prašom [You're Welcome]. Moana (OST) Tad Prašom [You're Welcome] Text. Kann auch unter dem Titel Tad Prasom Youre Welcome bekannt sein (Moana OST) Text.