Moana (OST) "Adım Moana [I am Moana (Song of the Ancestors)]" Songtext

Übersetzung nach:en

Adım Moana [I am Moana (Song of the Ancestors)]

Adalı bir kız tanırımHerkesten uzak duranDeniz ve halkını sevenAilesi gurur duyanBazen dünya karşındadırBu sarsıntı iz bırakırİyileşince sana yalnız sen kalırDostlar seni değiştirirÖğrendiklerin yön verirVe hiçbir şey susturamazBenim sesim içindedirVe bu ses bir fısıldarsa"Moana artık sonuna geldin. Moana dinle kendini"Kavratır seni sana

Moana:Kimim ben?Adasını seven bir kızımDenizi çok severimÖyle kiPapu köyü şefinin kızıyımSoyumuz dünyaya dağılmışGezgin insanlardan gelirÇağırıyorlarBizleri buraya getirdimUzakları gezdimGerçekten öğrendim hem de çokO çağırıyorBu çağrı dışarda değil ki, ses içimdeGel git gibi hep yükselip alçalsa daTaşırım onu kalbimdeHatırlat banaNe olsa da ulaşırımAdım Moana!

Hier finden Sie den Text des Liedes Adım Moana [I am Moana (Song of the Ancestors)] Song von Moana (OST). Oder der Gedichttext Adım Moana [I am Moana (Song of the Ancestors)]. Moana (OST) Adım Moana [I am Moana (Song of the Ancestors)] Text. Kann auch unter dem Titel Adim Moana I am Moana Song of the Ancestors bekannt sein (Moana OST) Text.