Moana (OST) "Cik tālu došos es [How Far I'll Go]" Songtext

Übersetzung nach:ennl

Cik tālu došos es [How Far I'll Go]

Klusi raugos krāšņi zilajā jūrā,vienmēr nāku tai tuvāk,nemanot kā paskrien laiks.Es tik ļoti gribu tālu burāt,brīvi šai plašajā jūrā,Bet skumjš ir mana tēva vaigs.Kuģot vēlos es un es sapņoju,kā vējš mani nes un es burāju.Acis apbrīno jūru šalcošo.Tur es vēlos būt.

Tālu jūrā tur horizons mirdztik skaisti.Tas zina, ko spēj jūra dot.Ja vien vējš, kas tur mīt debesīs, laivu nesīs,tad negaidot,došos prom, tik nevar zināt cik tālu prom.

Man šķiet, ka ikkatrs uz šis salaslaimīgs jūtas uz šīs salas.Viss ir labi pārdomāts.Zinu, ka ikkatram uz šīs salasloma ir uz šīs salas.Bet tomēr mani šaubas māc

Salu mīlu es, gribu sargāt to,bet kā krustcelēs šobrīd atrodos.Vai kāds pateikt spēs, kā lai rīkojos?Kapēc skumstu es?

Spoža gaisma no debesīm spīd uz mani.Tā izgaismo man ceļu šo.Un man šķiet, ka tā vienmēr saka man:"Pienāc tuvāk!Un atklāj to,kas ir tālumā, jūrā plašajā"

Tur tālē, kur horizonts mirdz,ir skaisti.Tas zina, ko spēj jūra dot.Ja vien vējš, kas tur mīt debesīs, burā pūtīs,tad negaidot,es celšu to.

Hier finden Sie den Text des Liedes Cik tālu došos es [How Far I'll Go] Song von Moana (OST). Oder der Gedichttext Cik tālu došos es [How Far I'll Go]. Moana (OST) Cik tālu došos es [How Far I'll Go] Text. Kann auch unter dem Titel Cik tālu dosos es How Far Ill Go bekannt sein (Moana OST) Text.