Moana (OST) "Brillo [Shiny]" Songtext

Übersetzung nach:en

Brillo [Shiny]

En Tamatoa no era abans tan elegantera un petit i esquifit cranc,però ara sé que sóc feliç i allucinantperquè sóc una monada.

L'àvia et deia a tu: fes-li cas al coret durà a bon port reina mevapuc destrossar el seu argument amb poc esforç.

Et va enganyar: brillar és el que compta !Com tot l'or que té un pirata en un tresor,frega'l ben fort, veuràs tu com: brilla!

Lluiré com un collar en un coll turgent,un moment, els peixets són molt rucs-rucs-rucs.Tot allò que brilla ho volen: no hi toquen !Oooh: ja són aquí-quí-quí,com que brillo es descontrolen, com molen !Jo menjo de franc, i tu ets de franc pel cranc.

(...)

Vaja, vaja, vaja, en "Mauiet" ho fa tot barrim-barramel semi-mini-mini déu.No es pot fer tant el ridícul, agafa l'ham !Vinga, no el domines com abans company,però he de reconèixer que em vas inspiraramb tots els teus tatuatges.

I jo com tu, una obra d'art em vaig crear,si vull fugir no puc: brillo massa!Resplendeixo igual que un diamant en brut, en plenitud.

Tot jo: brillo massa !No ho sabeu però a mi no em pot vèncer ningú, sóc massa dur.Maui noi, ho pots provar-var-var, però un semidéu tan figaflorno venç un gran com jo, t'ho dic jo: moriràs-ràs-ràs.Ara és el moment d'arrencar el cor, ja estàs mig-mort.

Ben lluny d'aquells que et van llançar dins l'aiguabuscant dels humans, l'amor que et faltava.Tu et feies el dur però la closca és molt fràgil per a tu.

Maui, ja pots anar dient adéu a qui brilla davant teu.Mira'm bé perquè s'acaba el teu camí, "c'est la vie mon ami"Ai, com brillo, ves resant noi que aquest cranc t'ha de cruspir,ets tot per a mi. No brillaràs mai com jo, però voldries brillar com jo !

Hier finden Sie den Text des Liedes Brillo [Shiny] Song von Moana (OST). Oder der Gedichttext Brillo [Shiny]. Moana (OST) Brillo [Shiny] Text. Kann auch unter dem Titel Brillo Shiny bekannt sein (Moana OST) Text.