Viikate "Kouvostoliiton laulu" Слова песни

Перевод на:en

Kouvostoliiton laulu

Vaikka olen kuollut ja kuopattu niin eipä tunnu missään.Vaikka olen kuollut ja kuopattu niin eipä tunnu missään.Kannella arkun jo multaa on, ja pappi se viskaa lisää.Kannella arkun jo multaa on, ja pappi se viskaa vielä lisää.

Pienenä poikana hellalla mulle äitini puuroa keitti.Pienenä poikana hellalla mulle äitini puuroa keitti.Sohvalla isä nukkui oloaan, kunnes hankeen meidät heitti.Sohvalla isä nukkui oloaan, kunnes hankeen meidät kaikki heitti.

Nuorukainen olin minä komea. Oli ryhti kun maailman pursi.Nuorukainen olin minä komea. Oli ryhti kun maailman pursi.Naapurin pojat siitä pitäneet ei, kiinni juoksi ja leukani mursi.Naapurin pojat siitä pitäneet ei, kiinni juoksivat ja leukani mursi.

Uudella leualla väärällä sitten kävelin Kouvolan maita.Uudella leualla väärällä sitten kävelin Kouvolan maita.Näkyi lännessä ruohoa vihreempää, mutta eessäpä sen oli aita.Näkyi lännessä ruohoa vihreempää, mutta eessäpä sen oli korkea aita.

Asettui tämä poika asumaan tätä kymisen laakson pintaa.Asettui tämä poika asumaan tätä kymisen laakson pintaa.Jos onni tai autuus häikäisi minä leukani laskin rintaan.Jos onni tai autuus häikäisi minä leukani laskin, laskin rintaan.

Voimani saivat palamaan tuon tyttären punaiset posket.Voimani saivat palamaan tuon tyttären punaiset posket.Niiden vuoksi mä rannat raivaisin, koluaisin kuohuvat kosket.Niiden vuoksi mä rannat raivaisin, koluaisin kuohuvat Kuusaan kosket.

Minä sormuksen meinasin ojentaa, vaikka kauniita asioita pelkään.Minä sormuksen meinasin ojentaa, vaikka kauniita asioita pelkään.Mutta kammarin oven kun mä avasin, katsoin naapurin paljasta selkää.Mutta kammarin oven kun mä avasin, katsoin naapurin paljasta, karvaista selkää.

Sen sekunnin verran kiivastuin, että kipusin kaiteelle sillan.Sen sekunnin verran kiivastuin, että kipusin kaiteelle sillan.Mutta rauha se laski taas lävitsein, kun näin Kymen ja eloni illan.Mutta rauha se laski taas lävitsein, kun näin Kymen ja eloni ihanan illan.

Ja nyt olen kuollut ja kuopattu, vaan eipä tunnu missään.Ja nyt olen kuollut ja kuopattu, vaan eipä tunnu missään.Vaik' portilla taivaan hiljaista on, minä kuulemma mahdu en sisäänVaik' portilla taivaan hiljaista on, minä kuulemma mahdu en sisään

Здесь можно найти слова песни Kouvostoliiton laulu Viikate. Или текст стиха Kouvostoliiton laulu. Viikate Kouvostoliiton laulu текст.