Pasărea Colibri "Miruna" testo

Traduzione in:enfr

Miruna

Dragă Miruna, îți spun printre șoapte:Îmi place cămașa ta de noapte,Dar, mai ales, vreau să-ți dau de știreSă mi-o lași ca amintire,Să mi-o lași ca amintire.

Nespus de frumos dormeai o noapte blândă,Zâmbeai prin somn, iar eu stăteam la pândăSă nu te trezesc să tulbur visele tale,Dar vreau să-ți iau și costumul de baie,Să te-admir cu și fără costumul de baie.

În Grădina Botanică,Într-o duminicăEa se plimbă.

Ne-am fotografiatCu un vechi aparatAutomat.

Un celebru și bun coleg de facultateSpunea c-aveai blugii rupți la spate,Veneai spre casă când afară plouăCu troleibuzul optzeci și nouă,Blondă și trista cum ne-ai plăcut nouă.

Cu pălăria de paie cu panglică mov,Ieșeai din clădirea de pe strada Snagov,Ușor te-ndreptai spre Calea Moșilor să-ți ieiBluză pepit de la Bucur Obor,Bluză pepit de la Bucur Obor.

Venind din practică,Poșetă galbenăEa își luă.

În magazine a intrat,Fustă și-a cumpăratMaxi-nflorat.

Draga Miruna, ce rost are să-ți cumperi toate lucrurile acestea?Cheltuiești o sumă prea mare de bani.De fapt, știi foarte bine ce-ți spuneam în seara aceea, printre șoapte:

„Îmi place cămașa ta de noapte,Dar, mai ales, vreau să-ți dau de știreSă mi-o lași ca amintire,Să mi-o lași ca amintire.”

Acum mă privești dintr-o poză cu zimți,Atunci aveai nervi, dar și buze fierbinți,Și te-auzeam cum strigai printre șoapte:„Unde-i cămașa mea de noapte?Unde-i cămașa mea de noapte?”

La mine-i cămașa ta de noapte!La mine-i cămașa ta de noapte...Plâng pe cămașa ta de noapte,Plâng pe cămașa ta de noapte,Plâng pe cămașa ta de noapte...

Qui è possibile trovare il testo della canzone Miruna di Pasărea Colibri. O il testo della poesie Miruna. Pasărea Colibri Miruna testo.