Pasărea Colibri "Ploaia care va veni" testo

Traduzione in:en

Ploaia care va veni

Sunt un frate tânăr, care crede în dreptate,Am ochi negri, dar am mâinile curate.Iubesc pletele și ploaia și cămășile-nflorate,Nu răspund când mi se-aruncă vorbe-n spate.

Un fapt fără importanță mă poate face să sper,Mă-nclin și pun în balanță ce-i sfânt cu ce-i efemer.Peste tot atârnă greuTeama de sinceritate...

Dar de câte ori, prieteni, n-am surâs cu întristare,Când speranțele păreau înșelătoare.Când necinstea și prostia și-ascundeau prin gropi norocul,Știți de câte ori, prieteni, i-am prins jocul.Ne-am saturat de palavre, de cărți și filme de șoc,Cu vampe, regi și cadavre, cu stele de iarmaroc.

Ploaia care va veniLe va potopi pe toate.

Ni-e lehamite de marșuri, de tromboane și plocoane,De blazoane, de canoane și fasoane.Fiindcă banul și prostia sunt pericole moraleCircul vieți ne-a impus salturi mortale.Deasupra florilor noastre ciuperca cheamă a pustiu,Din cer cad pasări albastre și totuși nu-i prea târziu.

Ploaia care va veniLe va potopi pe toate.Să-ncercam să facem noiUn oraș fără păcate.Ploaia care va veniLe va potopi pe toate.Ploaia care va veniLe va potopi pe toate.

Qui è possibile trovare il testo della canzone Ploaia care va veni di Pasărea Colibri. O il testo della poesie Ploaia care va veni. Pasărea Colibri Ploaia care va veni testo.