Hector "Kuinka voit väittää" testo

Kuinka voit väittää

Näitkö vanhan miehen,Joka kärryjänsä työntää.Niihin kamaa haalii,Mikä muilta yli jää.Silmissään vain menneisyyttä,Sodat, joihin joutui syyttä.Eilisiin lehtiin valheet eiliset jää.

kertosäe:Niin kuinka siis voit edes väittääSä että yksinäinen oot.Jos halki kaupunkimme kuljetIlman että silmät suljet,Huomaat, että sentäänLähes onnellinen oot.

Ootko nähnyt miehen,Joka toista miestä etsii.Seuraasi hän tahtoo,Häntä katsot inhoten.On silmissään vain pelokkuuttaArkaa rakkaudettomuutta,Ymmärrystä hiemanHän pyytää vaieten.

kertosäe

Ootko nähnyt naisen,Joka ruumiinsa on myynyt.Hän asemalla seisooTyhjä sydän kädessään.Autiot on silmät nämä,Hymy tuskan jähmettämä.Hän ei edes muistaa voi,Kuinka itketään.

kertosäe

Ootko nähnyt pojanAlta kahdentoista vuodenJossain hourailevanJoku pullo kädessään.Tinneri tai alkoholi,Missä isä, äiti oli,Kun lapsi yöllä heräsMärkään, pimeään

Niin kuinka siis voit edes väittääSä että yksinäinen oot.Jos kuljet kanssain halki slummin,Puhut ehkä harkitummin,Huomaat, että sentäänLähes onnellinen oot.

Qui è possibile trovare il testo della canzone Kuinka voit väittää di Hector. O il testo della poesie Kuinka voit väittää. Hector Kuinka voit väittää testo. Può anche essere conosciuto per titolo Kuinka voit vaittaa (Hector) testo.