Hector "Sarjakuva-Rock" testo

Traduzione in:en

Sarjakuva-Rock

Kun Roope on kuollut, ken saakaan sen kaiken?Nuo pankit ja tehtaat, sen pääoman kaiken?On Akkari työtön, se päivät vain makaa.Tuo seikkailu yötön, Iines pyrstöään jakaa.

Ankkalinnan hinnan määrää CIA!

Hei lue taas Ankkaa mami!Kun FBI lahjoo Hessun.On elämä rankkaa mami!Voi kuinka käy Jaskan ja Ressun?Mustanaamio jäi naamiaisiin,intin viihdejoukkoon Rin Tin Tin.

On Roope jo vanha mies, se kohta kai kuolee.Vaan köyhälän lapset silti näppejään nuolee.On Mortin ja Vertin vielä huoleton olla,Kun Mikki on Minnin kanssa aivan täys nolla.

On Roopen toinen nimi Martin Peyton!

Hei lue taas Ankkaa mami!Kun Minni saa lapsen tumman.On elämä rankkaa mami!Ja Mikki saa viestin kumman.Pelle Peloton on ITT:ssä,Karhukoplan osti CIA.

Jos perehtyy hieman Ankkalinnaan, sen huomaa:on sudet ja lampaat toisilleen hyvää kuomaa.Vaan väki ja valta siellä on erilaista:kun Roopea katsot, etkö sitä jo haista?

Luokkaristiriidat jatkuu taas seur. num.!

Hei lue taas Ankkaa mami!Kun kasvan, mä hirtän Roopen!On elämä rankkaa mami!Mä pelastan Hessun toopen.Pistän järjestykseen Ankkalinnan,hinnan siitä Roope maksaa saa!

Hei lue taas Ankkaa mami!Kun FBI lahjoo Hessun.On elämä rankkaa mami!Voi kuinka käy Jaskan ja Ressun?Mustanaamio jäi naamiaisiin,intin viihdejoukkoon Rin Tin Tin.Tin Tin, intin. Intin, Tin Tin!

Hei lue taas Ankkaa mami!Kun kasvan, mä hirtän Roopen!On elämä rankkaa...

Qui è possibile trovare il testo della canzone Sarjakuva-Rock di Hector. O il testo della poesie Sarjakuva-Rock. Hector Sarjakuva-Rock testo.