Christmas Carols "МОЛИТВА НА РІЗДВО" testo

Traduzione in:en

МОЛИТВА НА РІЗДВО

МОЛИТВА НА РІЗДВО

На Різдво, на Святий ВечірПозбиралася малеча,Мати кутю вже поставила на стіл...В хаті в нас когось бракує -Діти, тато, наш воює,Молимось, щоб повернувся він!..Молимось, щоб повернувся він!..

Та молитва на РіздвоЗбереже в бою йогоІ Оленка зачекаласьСвого тата:Миколаї всі святі,Поверніть його мені,І не треба більшНічого дарувати!І не треба більшНічого дарувати!

Богородице Маріє,Чорний вітер з Сходу віє,Хочу я, щоб оминув вінНашу хату!Наш Івасик народився,В нього зубчик лиш пробився,Він ні разу ще не бачивСвого тата!Він ні разу ще не бачивСвого тата!

Та молитва на РіздвоЗбереже його в АТОІ Оленка зачекаласьСвого тата:Миколаї всі святі,Поверніть його мені,І не треба більшНічого дарувати!І не треба більшНічого дарувати!

Миколай поправив вуса,Почесав по бороді,Запитав у всіх ангелівТих, що були на війні:Чи живий Оленки тато,Чи поверне до села?Не беруть його гранати –Богородиця спасла!Не беруть його гранати –Богородиця спасла!

Та молитва на РіздвоЗберегла його в АТОІ Оленка дочекаласьСвого тата!Миколаї всі святі,Зберегли його мені,І не треба більшНічого дарувати!І не треба більшНічого дарувати!

Qui è possibile trovare il testo della canzone МОЛИТВА НА РІЗДВО di Christmas Carols. O il testo della poesie МОЛИТВА НА РІЗДВО. Christmas Carols МОЛИТВА НА РІЗДВО testo. Può anche essere conosciuto per titolo MOLITVA NA RIZDVO (Christmas Carols) testo.