Christmas Carols "МОЛИТВА НА РІЗДВО" Слова песни

Перевод на:en

МОЛИТВА НА РІЗДВО

МОЛИТВА НА РІЗДВО

На Різдво, на Святий ВечірПозбиралася малеча,Мати кутю вже поставила на стіл...В хаті в нас когось бракує -Діти, тато, наш воює,Молимось, щоб повернувся він!..Молимось, щоб повернувся він!..

Та молитва на РіздвоЗбереже в бою йогоІ Оленка зачекаласьСвого тата:Миколаї всі святі,Поверніть його мені,І не треба більшНічого дарувати!І не треба більшНічого дарувати!

Богородице Маріє,Чорний вітер з Сходу віє,Хочу я, щоб оминув вінНашу хату!Наш Івасик народився,В нього зубчик лиш пробився,Він ні разу ще не бачивСвого тата!Він ні разу ще не бачивСвого тата!

Та молитва на РіздвоЗбереже його в АТОІ Оленка зачекаласьСвого тата:Миколаї всі святі,Поверніть його мені,І не треба більшНічого дарувати!І не треба більшНічого дарувати!

Миколай поправив вуса,Почесав по бороді,Запитав у всіх ангелівТих, що були на війні:Чи живий Оленки тато,Чи поверне до села?Не беруть його гранати –Богородиця спасла!Не беруть його гранати –Богородиця спасла!

Та молитва на РіздвоЗберегла його в АТОІ Оленка дочекаласьСвого тата!Миколаї всі святі,Зберегли його мені,І не треба більшНічого дарувати!І не треба більшНічого дарувати!

Здесь можно найти слова песни МОЛИТВА НА РІЗДВО Christmas Carols. Или текст стиха МОЛИТВА НА РІЗДВО. Christmas Carols МОЛИТВА НА РІЗДВО текст. Также может быть известно под названием MOLITVA NA RIZDVO (Christmas Carols) текст.