Karel Kryl "Kádrují mě" paroles

Traduction vers:en

Kádrují mě

Kádrují mě v Americe, taky v Kanadě,Kádrují mě v republice, ba i v úřadě.A kdyby mě stokrát znali, zase by mě kádrovali,Vždyť to patří k politice, to je nasnadě.

Kádrují mě kolegové na své poradě,Čtyři vlády exilové, pátá na Hradě.S podpisem i bez podpisu, celá halda časopisů,Asketi i kořalové s pěnů na bradě.

Kádrují mě bolševici věrní línii,Dogmatičtí heretici v Kalifornii,Muzikanti kvůli soundu, žvanilové z undergroundu,Struktura i v opozici v český mafii.

Kádrují mě zdola zhora noví pánové,Příčinliví hoši z Fóra v Hradci Králové,Důchodkyně, dorostenky, kádrováci z VépéenkyA demokrati, byrokrati, klerikálové.

Kandiduje strana ctnosti s dvěma Vasily,Nezvolenci z Veřejnosti proti násilí.V aerotaxi horko ťažko, kandiduje rektor Kňažko,V každým pádě na akádě hledaj posily.

Na Pasienkoch čeká budaj, čeká v župánu,Že ho zase jednou udaj ve Vatikánu.Zřek se totiž, to je k zlosti, čarnogůrskej národnosti,Takže novej vzájomnosti nejde do plánu.

Letí Váša v Jumbo Jetu, letí do Hradce,Kancelář má na klozetu, v křeslech poradceAzbuk straší na Okoři, jeho děsej Braniboři,Takže radši v Mrtvým moři letí koupat se.

Zleva, zprava samozvanci v týmu sehraném,Každej šašek má dnes šanci stát se Reganem.Věrka, Magda nebo Rita, usazený u koryta,Jen ten chudák Mohorita chodí s maganem.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Kádrují mě de Karel Kryl. Ou les paroles du poème Kádrují mě. Karel Kryl Kádrují mě texte. Peut également être connu par son titre Kadruji mě (Karel Kryl) texte.