Karel Kryl "Kádrují mě" letra

Traducción al:en

Kádrují mě

Kádrují mě v Americe, taky v Kanadě,Kádrují mě v republice, ba i v úřadě.A kdyby mě stokrát znali, zase by mě kádrovali,Vždyť to patří k politice, to je nasnadě.

Kádrují mě kolegové na své poradě,Čtyři vlády exilové, pátá na Hradě.S podpisem i bez podpisu, celá halda časopisů,Asketi i kořalové s pěnů na bradě.

Kádrují mě bolševici věrní línii,Dogmatičtí heretici v Kalifornii,Muzikanti kvůli soundu, žvanilové z undergroundu,Struktura i v opozici v český mafii.

Kádrují mě zdola zhora noví pánové,Příčinliví hoši z Fóra v Hradci Králové,Důchodkyně, dorostenky, kádrováci z VépéenkyA demokrati, byrokrati, klerikálové.

Kandiduje strana ctnosti s dvěma Vasily,Nezvolenci z Veřejnosti proti násilí.V aerotaxi horko ťažko, kandiduje rektor Kňažko,V každým pádě na akádě hledaj posily.

Na Pasienkoch čeká budaj, čeká v župánu,Že ho zase jednou udaj ve Vatikánu.Zřek se totiž, to je k zlosti, čarnogůrskej národnosti,Takže novej vzájomnosti nejde do plánu.

Letí Váša v Jumbo Jetu, letí do Hradce,Kancelář má na klozetu, v křeslech poradceAzbuk straší na Okoři, jeho děsej Braniboři,Takže radši v Mrtvým moři letí koupat se.

Zleva, zprava samozvanci v týmu sehraném,Každej šašek má dnes šanci stát se Reganem.Věrka, Magda nebo Rita, usazený u koryta,Jen ten chudák Mohorita chodí s maganem.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Kádrují mě de Karel Kryl. O la letra del poema Kádrují mě. Karel Kryl Kádrují mě texto. También se puede conocer por título Kadruji mě (Karel Kryl) texto.