Punnany Massif "Partizán II" paroles

Partizán II

Én egyedül is lazán vagyok, azám.Felőlem lehet üres a zsebem, gatyám, hazám.Nem háborgok másoknak szaván, szarán. Talán,ha nincs mit ennem, akkor jól lakik a fantáziám.

Partizán!

Partizán!

Nekem club a 27, neked a szorzó 27.Adósnak születtem, nem ettem, fizettem,mért pont én?Busz van büntetsz. Mért vagy, takarodj!Mért casheljek azért, mert van ami haza hoz?Nézem a tenyerem, fényképes igazolvány.Az évek, meg a ráncok az arcom karcolatán./Az élet a valutám./Mért haljak meg,/Na de nekem ki szab határt,/ha máshogy is lehet?/ha az utamon haladok,Miért álljak meg,/hogyha örvény kavarog?/hogyha más mehet?/Partizán./

Van olyan, hogy tapintat.Igen, de alig tart,ebbe merültem el.Mikor olyan hinta ringat,mindig megingat,amire nem ültem fel.Mondd, van olyan, hogy otthon!Pont ez a gondom,ha lába hitelen áll.Én csak kalapozzak folyton,vagy ön adakozzon,hogy legyen betevő teli tál.Partizán!/Egyedül is lazán./

Egyedül is lazán vagyok, azám.Felőlem lehet üres a zsebem, gatyám, hazám.Nem háborgok másoknak szaván, szarán. Talán,ha nincs mit ennem, akkor jól lakik a fantáziám.Sutyerákon lazán, vagyok, azám.Felőlem lehet üres a zsebem, gatyám, hazám.Nem ülök fel mások akaratán./Mások akaratán./Apám, anyám!Minden rendben velem, köszimaradok partizán./Maradok partizán./

Bélyegek tapétáznak.

Egy lövölde téri fából vajazott gördeszkával iszom az inszomniát.Tigris a Sophie.Karddal játszom lanton a szimfóniát.Mért haljak meg, ha máshogy is lehet?Mért álljak meg, hogyha más mehet?/Nem hiszem el!/Véremben a baj, úgyis kitalál.Az álmom beton,de éber a partizán.Nekem club a 27, neked a szorzó 27.Nekem club a 27...Mért, mért, mért? Mért pont én?

Nem látok egyben.Nem láttok meg.Nézzenek meg engem!Nézzenek meg!Pláne, pláne ha meglátnak.

Egyedül is lazán vagyok, azám.Felőlem lehet üres a zsebem, gatyám, hazám.Nem háborgok másoknak szaván, szarán. Talán,ha nincs mit ennem, akkor jól lakik a fantáziám.Sutyerákon lazán, vagyok, azám.Felőlem lehet üres a zsebem, gatyám, hazám.Nem ülök fel mások akaratán.Apám, anyám!Minden rendben velem, köszimaradok partizán.

Mond, van olyan, hogy tapintat?/Van olyan, hogy tapintat./Igen, de alig tart,ebbe merültem el./Partizán./Mikor olyan hinta ringat,mindig megingat,amire nem ültem fel.Mondd, van olyan, hogy otthon!Pont ez a gondom,ha lába hitelen áll./Partizán./Én csak kalapozzak folyton,/Partizán./vagy ön adakozzon,hogy legyen betevő teli tál.Partizán!

Partizán!

Partizán!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Partizán II de Punnany Massif. Ou les paroles du poème Partizán II. Punnany Massif Partizán II texte. Peut également être connu par son titre Partizan II (Punnany Massif) texte.