Punnany Massif "Élvezd" paroles

Traduction vers:enfitr

Élvezd

Élvezd

Bánatos balladáktól tajtékzik a tenger,szomorú éjszakák után örömteli a reggel.Szemhéj csukódik, pupilla tág,fel a fejjel Magyarország. Guten Tag!Élvezd amíg van még mit, mintha ez a perc lenne az utolsó,nem attól haladsz előre, ha össze-vissza futkosol.Palota vagy piszkos ól,az biztos minden úr szereti a nőket,hát szeress te is biztos úr.Tiszta sor: Az élet téged igazolsenki nem bánt, ha járod utad öröm ittasul.Élvezd hogyha rád tör a lámpaláz,semmi sem bonyolult annyira, hogy ráparázz.Nyáron-télen a népem szolgálom és védem,neked én vagyok, nekem te vagy a testvérem.Élvezd még ha fáj is minden egyes frázis,a külvilág csak színfalak, szívedben a bázis.

Refr.:(2x)Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom,úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom.

Élvezd..Ha nekem jó, jó neked..Ha üres a fejed lesz mivel megtöltened.Élvezd..Ha nap süti szemedet,mindegy a szerepeda lényeg a szeretet.Élvezd..Hogy minden rosszban van valami,ha egymagad maradsz is lehetsz még valaki.Élvezd..Hamunak látszik, ami marad itt,de ne gondolkodd túl a dolgokat, mert maradt valami.Élvezd ..Hisz ugyanúgy mindenki téveszt..Tapasztalatod majd később pont ezért lesz,ne vedd magad komolyan, okosítás hiába van.Az én világomban vakot vezet a világtalan.Élvezd..Hogyha rontottál tanulhatsz belőle,ilyenkor nincs más hátra, mint előre.A rosszat jó követ, nem lesz folyton nehézség.Nembaj ha nem sportolsz, lehet félegészségélvezd az életnek minden egyes percét.Megérdemled az időt, hogy tartalmasan teljék.

Élvezd a napsütést, hogy éppen nem esik..Élvezd a munkát, tudod, hogy az nemesít..Élvezd, hogy valamihez tisztán jutsz hozzá..Így nem kell aggódnod, hogy jön a jakobinus puttonyszáj.

Ha beborul az ég és jön a jégeső,mosolyogva dobjék be te is velünk egy jéger sört.

Refr.:(2x)Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom,úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom.

Élvezd..Ha nekem jó, jó neked..Ha üres a fejed lesz mivel megtöltened.Élvezd..Ha nap süti szemedet,mindegy a szerepeda lényeg a szeretet.Élvezd..Hogy minden rosszban van valami,ha egymagad maradsz is lehetsz még valaki.Élvezd..Hamunak látszik, ami marad itt,de ne gondolkodd túl a dolgokat, mert maradt valami.

Refr: (2x)Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom,úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom.

Élvezd hogy látsz, szagolsz, érzel, kelsz, fekszelHogy a szeretted rád mosolyog ezerszer,élvezd az illatot ez a szabadság,tárd ki a szárnyad, repülj el rabmadár.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Élvezd de Punnany Massif. Ou les paroles du poème Élvezd. Punnany Massif Élvezd texte. Peut également être connu par son titre Elvezd (Punnany Massif) texte.