Punnany Massif "Partizán II" letra

Partizán II

Én egyedül is lazán vagyok, azám.Felőlem lehet üres a zsebem, gatyám, hazám.Nem háborgok másoknak szaván, szarán. Talán,ha nincs mit ennem, akkor jól lakik a fantáziám.

Partizán!

Partizán!

Nekem club a 27, neked a szorzó 27.Adósnak születtem, nem ettem, fizettem,mért pont én?Busz van büntetsz. Mért vagy, takarodj!Mért casheljek azért, mert van ami haza hoz?Nézem a tenyerem, fényképes igazolvány.Az évek, meg a ráncok az arcom karcolatán./Az élet a valutám./Mért haljak meg,/Na de nekem ki szab határt,/ha máshogy is lehet?/ha az utamon haladok,Miért álljak meg,/hogyha örvény kavarog?/hogyha más mehet?/Partizán./

Van olyan, hogy tapintat.Igen, de alig tart,ebbe merültem el.Mikor olyan hinta ringat,mindig megingat,amire nem ültem fel.Mondd, van olyan, hogy otthon!Pont ez a gondom,ha lába hitelen áll.Én csak kalapozzak folyton,vagy ön adakozzon,hogy legyen betevő teli tál.Partizán!/Egyedül is lazán./

Egyedül is lazán vagyok, azám.Felőlem lehet üres a zsebem, gatyám, hazám.Nem háborgok másoknak szaván, szarán. Talán,ha nincs mit ennem, akkor jól lakik a fantáziám.Sutyerákon lazán, vagyok, azám.Felőlem lehet üres a zsebem, gatyám, hazám.Nem ülök fel mások akaratán./Mások akaratán./Apám, anyám!Minden rendben velem, köszimaradok partizán./Maradok partizán./

Bélyegek tapétáznak.

Egy lövölde téri fából vajazott gördeszkával iszom az inszomniát.Tigris a Sophie.Karddal játszom lanton a szimfóniát.Mért haljak meg, ha máshogy is lehet?Mért álljak meg, hogyha más mehet?/Nem hiszem el!/Véremben a baj, úgyis kitalál.Az álmom beton,de éber a partizán.Nekem club a 27, neked a szorzó 27.Nekem club a 27...Mért, mért, mért? Mért pont én?

Nem látok egyben.Nem láttok meg.Nézzenek meg engem!Nézzenek meg!Pláne, pláne ha meglátnak.

Egyedül is lazán vagyok, azám.Felőlem lehet üres a zsebem, gatyám, hazám.Nem háborgok másoknak szaván, szarán. Talán,ha nincs mit ennem, akkor jól lakik a fantáziám.Sutyerákon lazán, vagyok, azám.Felőlem lehet üres a zsebem, gatyám, hazám.Nem ülök fel mások akaratán.Apám, anyám!Minden rendben velem, köszimaradok partizán.

Mond, van olyan, hogy tapintat?/Van olyan, hogy tapintat./Igen, de alig tart,ebbe merültem el./Partizán./Mikor olyan hinta ringat,mindig megingat,amire nem ültem fel.Mondd, van olyan, hogy otthon!Pont ez a gondom,ha lába hitelen áll./Partizán./Én csak kalapozzak folyton,/Partizán./vagy ön adakozzon,hogy legyen betevő teli tál.Partizán!

Partizán!

Partizán!

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Partizán II de Punnany Massif. O la letra del poema Partizán II. Punnany Massif Partizán II texto. También se puede conocer por título Partizan II (Punnany Massif) texto.