Punnany Massif "Pécs Aktuál X" letra

Traducción al:en

Pécs Aktuál X

A tundra-tél nem tetéz, ez itt Mediterránia,egy mecseki terápián nem kell hezitálnia.Sasolgasson csak körbe, a placc szlengben teli tár.Szórakozhat kedvére ott várja a helyi bár,Sufniból, Szobán át a Nappali, aztán Blöff,ez az imázslándzsa magával ragad, szívébe döf.Újmecsekalja kvaliti, száz százalék vegytiszta,bárki, aki idefárad, magába ezt issza.

Anno Sopianae! Az Úr évében egy-három-hat-hét,a sötét középkornak az egyetem vette át a helyét.Pannónia kebelén Pécs, pompás dekoltázs,a kultúrák mezsgyéjén antik, egyben kortárs lakótárs.Európa, Mecsek széke, ecset szépe,Helló Turist! Élvezd a dunántúli ízt!Villány pincéiben sok jó bor áll,szőlő és tudás kollaborál.Vágod, hogy alap, hogy normál!?

Sopianae, a büszke tigris, édes íz,letűnt korok után is az egységben hisz.Macskaköveken lábnyomaink taposta pecsét,történjen bármi, örök hitünk a letét.Fényes nap, itt színes a táj,mediterrán hangulatod az egekbe száll.Déli part, hol a bor nem apad van egy rakás,csak lélegezd be, ez a szándékolt hatás!

Túl az illúzión, itt a ZION Pécs mérföldkő,Néhány mérföld kell, hogy tudd, lehet valamit nem érdekből.Ha csajod van, hozd el! masszívan szépül a nap hostelVeloSophie, Laboréknak, Csemegének nagy Fel!Nem hezitál, kulturálisan is kapitál,de a mi fajtánk az ilyenből bizony nem profitál...Felszínes kapcsolatból építhetsz százat,de úgyis visszahív az otthon, ahonnan az erő árad.Azt osztjuk, mit hoztunk,megmarad a POSZT-unk.Eme helyen veszünk el,Mert tartozunk ennyivel.

Ez a Tiéd, szemed látja,Nem vakít a való otthon a világban!Miénk vagy Te, édes-keserű,az is maradsz, nem vagyok egyedül!

Vallásokban eltér, de itt Pogány a reptér!Nyári idillhez is korhű a pécsi tenger, Orfű.egy barbakáni séta frissít, ha a szem kisírt,kisvárosi himnusz, írná Janus Pannonius.Pazar kilátás, egyedülálló vendéglátás,egy lokálpatrióta mit is mondhatna mást.Mindennek tetejében van tornyunk, de nem egy Eiffel,ha nem vágod még, hát a karosszékedből most kelj fel!

Ez a Tiéd, szemed látja,nem vakít a való otthon a világban!Miénk vagy Te, édes-keserű,az is maradsz, nem vagyok egyedül!

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Pécs Aktuál X de Punnany Massif. O la letra del poema Pécs Aktuál X. Punnany Massif Pécs Aktuál X texto. También se puede conocer por título Pecs Aktual X (Punnany Massif) texto.