Valantis "Tha deis (Θα δεις)" paroles

Traduction vers:en

Tha deis (Θα δεις)

Τα ίχνη σου τα σκέπασε κρυφά ο χρόνοςποτέ δε με κατάλαβε κι αυτόςδε ξέρω που με πάει της καρδιάς ο δρόμοςμπορεί να είναι μέσα μου κλειστόςσε αγάπησα με όνειρα εγώ μεγάλακαι συ τα πήρες όλα μια βραδιάκαι χάθηκες χωρίς να με νοιαστείς μια στάλαγιατί δεν είχες μέσα σου καρδιά.

Θα δεις ποιος σ΄ αγαπάει τόσο θα δειςόταν φτερά σου δώσω θα δειςγια να μπορέσεις μόνη να πετάςθα δεις θα κλαις στα ξένα χέρια θα δειςθα είναι οι στιγμές μαχαίριακαι δω να ξέρεις κάθε νύχτα θα γυρνάς.

Τα λόγια σου στη θάλασσα του χθες ναυάγιακαι συ να ταξιδεύεις στη βροχήπαράξενη αγάπη αμαρτωλή και άγιαπου πας με ραγισμένη τη ψυχήσ' αγάπησα και πόνεσα πολύ για σέναγια αυτό εγώ το πλήρωσα ακριβάθα χάνεσαι θα κλαις και θα πονάς για μέναγιατί τα πάντα είναι δανεικά.

Θα δεις ποιος σ΄ αγαπάει τόσο θα δειςόταν φτερά σου δώσω θα δειςγια να μπορέσεις μόνη να πετάςθα δεις θα κλαις στα ξένα χέρια θα δειςθα είναι οι στιγμές μαχαίριακαι δω να ξέρεις κάθε νύχτα θα γυρνάς. (x2)

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Tha deis (Θα δεις) de Valantis. Ou les paroles du poème Tha deis (Θα δεις). Valantis Tha deis (Θα δεις) texte. Peut également être connu par son titre Tha deis Tha deis (Valantis) texte.