Ewa Farna "Síla slov" paroles

Traduction vers:en

Síla slov

Ze slov jde strachNěkdy ví i stínSrdce v želístkáchz řečí nevinnýchObčas ze slov jde strachNejde utéctpo jiných kolejíA nás postaví do slepých kolejíchA nás postavíJsme si dál nám ..Jsme si námčlověk člověku vlkem.Síla slov je nebezpečnáÚsta je zbraň jimi nabitáSílou slov se i zabít dá.

Vína kapek párjazyk proměníNelehko odpouštíšrtům zbavených.Nelehko odpouštímJsme si dál, námJsme si námčlověk člověku vlkem.

Síla slov je nebezpečnáÚsta je zbraň jimi nabitáSílou slov se i zabít dáSíla slov je nebezpečnáÚsta je zbraň jimi nabitáSílou slov se i zabít dáStejně je to o nás dvou,co řeknem je součástí naší dušeJen o nás dvou.Žijem život bez retušejen o nás dvou,co řeknem je součástí naší dušejen o nás dvou .

Síla slov je nebezpečnáÚsta je zbraň jimi nabitáSílou slov se i zabít dá.Síla slov je nebezpečnáÚsta je zbraň jimi nabitáSílou slov se i zabít dá.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Síla slov de Ewa Farna. Ou les paroles du poème Síla slov. Ewa Farna Síla slov texte. Peut également être connu par son titre Sila slov (Ewa Farna) texte.