Ewa Farna "Síla slov" Слова пісні

Переклад:en

Síla slov

Ze slov jde strachNěkdy ví i stínSrdce v želístkáchz řečí nevinnýchObčas ze slov jde strachNejde utéctpo jiných kolejíA nás postaví do slepých kolejíchA nás postavíJsme si dál nám ..Jsme si námčlověk člověku vlkem.Síla slov je nebezpečnáÚsta je zbraň jimi nabitáSílou slov se i zabít dá.

Vína kapek párjazyk proměníNelehko odpouštíšrtům zbavených.Nelehko odpouštímJsme si dál, námJsme si námčlověk člověku vlkem.

Síla slov je nebezpečnáÚsta je zbraň jimi nabitáSílou slov se i zabít dáSíla slov je nebezpečnáÚsta je zbraň jimi nabitáSílou slov se i zabít dáStejně je to o nás dvou,co řeknem je součástí naší dušeJen o nás dvou.Žijem život bez retušejen o nás dvou,co řeknem je součástí naší dušejen o nás dvou .

Síla slov je nebezpečnáÚsta je zbraň jimi nabitáSílou slov se i zabít dá.Síla slov je nebezpečnáÚsta je zbraň jimi nabitáSílou slov se i zabít dá.

Power of words

Fear comes from the wordsThe shadows even knows sometimesA heart in a handcuffFrom innocent talksFear often comes from the wordsNot fleeBy other railroadsAnd they stand us blind railroadsAnd they stand usWe are distanceWe are ourselvesMan to man to wolfPower of words is perilousMouth is a gun loaded by itThe power of words can kill.

Few wine dropsChange tongueDont forgive formidableTo devoid lipsDont forgive formidableWe are distance, to usWe are ourselvesMan to man to wolf

Power of words is perilousMouth is a gun loaded by itThe power of words can kill.Power of words is perilousMouth is a gun loaded by itThe power of words can kill.It is even about us of two,We say what is a part of our soul,Even about us of two,We live our life without retouchingEven about us of two,We say what is a part of our soul,Even about us of two

Power of words is perilousMouth is a gun loaded by itThe power of words can kill.Power of words is perilousMouth is a gun loaded by itThe power of words can kill.

Тут можна знайти слова пісні Síla slov Ewa Farna. Чи текст вірша Síla slov. Ewa Farna Síla slov текст. Також може бути відомо під назвою Sila slov (Ewa Farna) текст.