Giorgos Tsalikis "Kokkini" paroles

Traduction vers:en

Kokkini

Θα το λέγα σίγουρη αυτοκτονία μάλλονεσύ και εγώ ούτε καν στο ίδιο περιβάλλοντην επιστροφή έχεις στο μυαλό σουπέταξε την τώρα αμέσωςαπό εκει.

Σου το πα μία δυο τρεις τον χωρισμό να δεχτείςστην ζωή μου να μπεις δεν μπορείς έφαγες κόκκινηΤόσο όσο κράτησε καιρό μα ευτυχώς κάπου εδώ σου χειβγάλει η καρδιά τελικά..κόκκινη!

Θα το λέγα έυκολα πως τρέφεις αυταπάτεςεσύ και εγώ δύσκολα συνεπιβάτεςχώρο δεν θα βρεις μες την αγκαλιά μουείσαι πια ανεπιθύμητη εκεί..

Σου το πα μία δυο τρεις τον χωρισμό να δεχτείςστην ζωή μου να μπεις δεν μπορείς έφαγες κόκκινηΤόσο όσο κράτησε καιρό μα ευτυχώς κάπου εδώ σου χειβγάλει η καρδιά τελικά..κόκκινη

Δεν με ενδιαφέρει εκδίκηση να πάρω ποτέ σεκάποιον δεν έκανα κακό,μαζί σου πάντως δεντο ξανα ρισκάρω εσύ με ανάγκασες να πέσω..ειναι καιρός να σηκωθώ.Εφαγες κόκκινη,έφαγες κόκκινη.

Σου το πα μία δυο τρεις τον χωρισμό να δεχτείςστην ζωή μου να μπεις δεν μπορείς έφαγες κόκκινημα ευτυχώς κάπου εδώ θα αντιδράσω σωστά…

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Kokkini de Giorgos Tsalikis. Ou les paroles du poème Kokkini. Giorgos Tsalikis Kokkini texte.