Giorgos Tsalikis "Cocktail" paroles

Traduction vers:en

Cocktail

Νυχτώνει πάλι και είσαι κοντά μουκαι χάνω απόψε τα λογικά μου.Το άρωμά σου σαν καλοκαίριένα σφηνάκι κοντά θα μας φέρει.

Και εγώ τρελαίνομαι…Το παραδέχομαι…ΚΑΙ

Γουλιά γουλιά σε πίνω λιώμα θα γίνωΚαλοκαίρια πάνω σου σβήνωΆκου τη νύχτα ξέρει τι λέειΚαι εγώ θα σε πιω σα να’σαι COCKTAIL.

Όσο περνάει η ώρα το ξέρωτα πάνω κάτω πρέπει να φέρω.Να με δροσίσεις και να με νιώσειςστην αμμουδιά ένα φιλί να μου δώσεις.

Και θα σε πιω γουλιά γουλιά μέχρι να μεθύσωκι όταν μεθυσω τις αναστολές πισω θα αφήσω.Αυτή τη νύχτα μαζί σου θα αμαρτήσωκαι κάθε εγκεφαλικό σου κύτταρο θα γδύσω.

Έχεις ταράξει τα ασυνείδητα και τα συνείδητά μουσαν COCKTAIL με μεθάς σε θέλω όλη δικιά μου.Μέσα στο ποτήρι μου και μες την αγκαλιά μουνα μου τρελαίνεις το μυαλό κι όλα τα όργανά μου.Γυναίκα αμαρτία κολάζεις και τα θείακαι μόνο η παρουσία σου χαλάει την ηρεμία.Δε μιλάει η φυσική εδώ αλλά η χημείαστην αγκαλιά μου έλα μέχρι να μετρήσω τρία.ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ

Γουλιά γουλιά σε πίνω λιώμα θα γίνωΚαλοκαίρια πάνω σου σβήνωΆκου τη νύχτα ξέρει τι λέειΚαι εγώ θα σε πιω σα να’σαι COCKTAIL.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Cocktail de Giorgos Tsalikis. Ou les paroles du poème Cocktail. Giorgos Tsalikis Cocktail texte.